reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona, czyli na razie wszystko ok? To trzymam kciuki, żebyś miała chociaż względny spokój do końca. To Ciebie Nadia wymęczy kobitko:blink:
Jupi, mój pierwszy pozytywny test owulacyjny Hmm, ale co to oznacza? Tak mi się kołacze, że owulke bedę miała w ciągu 36 godzin, prawda?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kochane. Ja zaraz lece z mezem z koszykiem a pozniej w domku. Snily mi sie dzis blizniaczki moje coreczki julia i maja i ja zapomnialam je karmic myslalam pozniej ze mleka nie mam pozniej jedna karmilam ale nie wiedzialam czy mleko mam pozniej je kapalam ale nie mialam dla nich pidzamek haha no takie *******y szok. Milego dnia kochane

Bobo, może ten sen jest wieszczy. Z tymi bliźniakami znaczy się:-D No wiesz, jeszcze wszystko moze się zdarzyć, kiedy masz USG?

zagubiona boli mnie bardzije spojenie łonowe chyba to się tak nazywa od pępke w dół gdzie zaczynają wyrastać wlosy łonowe (kurcze glupio mi tak tlumaczyć) i to boli mnie z przodu nie w pachwinie. bol taki jak bym miała wielkiego siniaka zbita kość, ale sine nie jest skóra noramlnego koloru no bol jest dość mocny jak siedam, wstaje no i jak dotknę. Dzwoniłam do lekarza ma wyłączony tel. :no: moze to rzeczywiscie wszystko przygotowuje sie do porodu ale to dopiero 25tc, pamiętam ,ze w poprzedniej ciazy bolało mnie fakt ale inaczej i dość poźniej. Może tak być powinno sama juz nie wiem. Dobra idę bo się ogarnąć bo na 13 z koszyczkiem idziemy a pogoda do bani, a Igor jeszcze zaczyna mi kichac takze super :eek:

dzieki dziewczynki :tak:
Zagubiona biore nospę 2x2 i magnezB6 w sumie wychodzi 200mg na dobę bo dość często mi brzuch twardnieje.
bobo to masz wizytę tak jak ja w srode ja mam na 17 :)
anisiaj kochana gdzie jestes?? czekamy na wieści

reklama
witam tak szybko z rana chociaż wiem że nikt nie zauważy tak jak wczoraj. dopiero jak wywiązała sie kłótnia to stałam się widoczna. ale koniec już z tym, w końcu są święta

anisiaj
jak tam po wizycie?

a wy dziewczynki jajeczka już poświęcone? ja się pomału zbieram więc uciekam

Do góry