reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy powiem tyle... Zrobiło się nam przykro, że zostały wybrane "te fajniejsze"... i nie zauważyłam, żeby ktoś omijał Twoje posty, może po prostu jak już 5 osób napisało jak tata, jak brat to już ta 6 nie chciała się powtarzać? Ale to są Twoje odczucia. Osobiście zawsze bardzo Ci kibicowałam i dalej kibicuje... AMEN!! ;-)
Dzoana sprawdzę Twoje propozycje. ;-) Zdaje sobie sprawę z tego, że dwa miesiące to mało i raczej nie nauczymy się pięknie tańczyć i nawet pokłóciłam się o to z narzeczonym ;-) bo on zmęczony po pracy przychodzi, że kładzie się i od razu zasypia i nie ma kiedy na te tańce pójść...

reklama
Suonko zazdroszczę Ci tych przygotowań tej adrenalinki, poźniej się bedziesz śmiać ze wszystkiego jak bedzie wspominać :happy: tak jak ja teraz wspominam hehe teraz uroki malżeństwa ;-) ale to też jest fajne.

Dzień dobry kobietki:-) ale wczoraj naskrobałyście my z małą pędzimy na 9 do święcenia bo później będę piekła ciasta i sprzatała na jutro:happy2: Anisiaj-kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte będzie dobrze:tak:

Witajcie kobietki
Joweg ja też się całą noc kręciłam i piłam i latałam siusiu i tak w kółko
Wiolka a ja nie wiem na którą mam święconkę muszę pod oknem czatować jak sąsiedzi pójdą :cool2:
Suonko kurcze ale fajnie masz, ja pamiętam jak my się do ślubu przygotowywaliśmy a wszystko sami i chciałabym jeszcze raz ten dzień przeżyć i choć mieszkaliśmy przed ślubem 2 lata to i tak w kościele miałam taki stres że nie mogłam oddychać
Anisiaj kciuki za wizytę i daj znac szybciutko

reklama
Witam swiatecznie :)

Ja mam święcenie na 12 lub 13. Jeszcze leze w wyrku ale powoli sie trza zbierac. Ja wczaraj popieklam murzynka bo tak chcialy moje chlopaki dzis tylko polewa i babeczki :-) na zyczenie Igorka :D a Igorek juz od 7 na nogach i caly czas chodzi i truje kiedy bedziemy malowac jajka :cool:

Do góry