reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Boze co wy piszecie nikt nie zabronil wam dolaczyc do tamtego tematu...jest otwarty....nie czytacie miedzy wierszami a szkoda nie do wszystkich zdarzylam napisac informacje o nowym watku ale widze ze juz zostalam oceniona a szkoda......bo niektore z was mylnie odebraly nasze wpisy........
Kryteriow nie ma porostu sznujemy siebie nawzajem i interesujemy sprawami kazdej z osobna......jesli dla was to jest falszywosc to sorki
Ps wlasnie z braku tolerancji dla innych powstal tamten watek, a opis stare i nowe staraczki odnosi sie do osbo ktore pisza ze soba juz kilka dobrych miesiecy i wiedza o sprawach o ktorych na forum sie nie mowi........o tym "nowe" staraczki nie wiedza

Zycze wam (mimo tego ze jestem znienawidzona) spokojnych swiat i spokojnych ciaz

Ostatnia edycja:
reklama
Dzoana wesele mamy tutaj SimpleViewer Gallery ;-) A tak wogóle to Wam powiem, że zamówiliśmy obrączki w Aparcie i to co nam przyszło to brak słów... Okropne wykonanie... No i musimy znowu obrączek szukać a teraz takie ceny złota, że szok!!
Madlen Kolorowych snów!!!!!! ;-)

jeszcze na chwile
suonko to najwazniejsze juz macie,no i super ;-)
anisiaj &&&&& za jutrzejsza wizyte ;-)
teraz juz naprawde uciekam,jak jutro znajde chwilke to zajrze do was :tak:
spijcie dobrze:tak:

Katy nie zdazylas napisac do wszystkich, a mozesz mi napisac kogo nie chcialas zapraszac na osobny watek, bo robienie nowego tematu zeby wszystkie dziewczyny tam przeszly raczej nie ma sensu wiec napewno chcialas zeby ktos jednak nie przechodzil....

KatyB - ja myślę, że problem nie polega na nowym wątku, bo tak, jak pisałam, każda z nas ma prawo być tam, gdzie chce. Ale na sformułowaniach odnośnie np. wpisu gosiulka albo wpisów o alkoholu. Mnie akurat to zabolało najbardziej.

Nie jesteś znienawidzona, błagam, nie zapętlajmy się wszystkie, bo otwieranie babyboom stanie się stresem.

madlen i dzoana - nie dziękuję za kciukasy :)

Scoti a co to teraz da ..... i tak juz mnie zlinczowalyscie
Anisiaj a co ja pisalam na temat Gosiulka niby????

reklama
Tak to odebralam bo akurat jest nagonka na mnie bo zalozylam watek i mialam smialosc napisac ze nie jestem tu szczesliwa i dalam wolna droge kto chce dolaczyc

Do góry