reklama
scotland18
Fanka BB :)
suonko nasze ja widze ze czesto jestes dostepna a nic nie piszesz nu nu!! pisz my chcemy wiedziec wszystko, jaka suknia, jaki tort orkiestra ;-) no wlasnie ciezko jest okreslic czy te z listopada, grudnia to juz zadomowione forumowiczki czy jeszcze nowe hmmm tezpamietam sytuacje z watkiem zamknietym i bylo mi strasznie przykro ale nic nie pisalam bo myslalam ze jako jedyna sie tak czulam.
D
Dzoana.a
Gość
Ale wiesz, że u nas teraz obowiązuja surowe kryteria wstepu? No wiesz takie przed komisją:-) Czy jesteś na to gotowa?
Jak tam przygotowania, bo u Ciebie to Ewa Farna - Cicho - YouTube
Mówiłaś juz gdzie robisz imprezę? tak mi sie wydaje
Jak tam przygotowania, bo u Ciebie to Ewa Farna - Cicho - YouTube
Mówiłaś juz gdzie robisz imprezę? tak mi sie wydaje
madlen - pisałam z tel męża, bo on w tym czasie mordował wrogów w grze wojennej na kompie teraz już suwaczek powinien być
anaber - właśnie dzisiaj myślałam o tym, jak to będzie jak brzuchol urośnie, skoro już mi nie wygodnie wizytę mam o 9.45, potem do spowiedzi, z koszyczkiem i wielkie szykowanie, bo w niedziele jest u nas śniadanie.
trzymajcie kciuki, jeśli mogę Was o to prosić jutro mamy nowy dzień!
dobrej nocy!
p.s. suonko - co to w ogóle za pytanie, nie ma castingu na to forum
anaber - właśnie dzisiaj myślałam o tym, jak to będzie jak brzuchol urośnie, skoro już mi nie wygodnie wizytę mam o 9.45, potem do spowiedzi, z koszyczkiem i wielkie szykowanie, bo w niedziele jest u nas śniadanie.
trzymajcie kciuki, jeśli mogę Was o to prosić jutro mamy nowy dzień!
dobrej nocy!
p.s. suonko - co to w ogóle za pytanie, nie ma castingu na to forum
D
Dzoana.a
Gość
Anisiaj, trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno bedzie wszystko ok Slodkich snów
Freya1
madlen, scoti przygotowania do ślubu pomału idą do przodu... Suknia już się szyje, pod koniec miesiąca mam pierwszą przymiarkę całej sukni i już nie mogę się doczekać ;-) Orkiestra, kamerzysta, fotograf już wybrane. Czyli najważniejsze jest. Teraz nie mogę zdecydować się na piosenkę na pierwszy taniec i tort. Siedzę, szukam i planuje cały dzień, ale takie już są chyba koziorożce Chcę żeby było pięknie a tak naprawdę dzień szybko zleci i szkoda będzie tych wszystkich przygotowań...
dziewczyny,ja na forum juz troche jestem..i mam kilka watkow,otwartych i zamknietych..i na zadnym nie spotkalam sie z czyms takim jak "stare i nowe"..co to w ogole jest ??,nie ma czegos takiego,"ze stare wiedza wiecej a z nowymi zle mi sie pisze i nie czuje sie dobrze"
z takim brakiem tolerancji na bb to ja jeszcze sie nie spotkalam...:-(
ale koniec tamatu,jest jak jest...
ja juz uciekam,dobranoc ;-)
z takim brakiem tolerancji na bb to ja jeszcze sie nie spotkalam...:-(
ale koniec tamatu,jest jak jest...
ja juz uciekam,dobranoc ;-)
D
Dzoana.a
Gość
Suonko, wcale nie bedzie szkoda, tylko satysfakcja, że wszystko dopięte na ostatni guzik. A jaki taniec będziecie tańczyć?
Madlen i Anisiaj, dobranoc. Jutro nowy dzień:-)
Madlen i Anisiaj, dobranoc. Jutro nowy dzień:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, czy możemy jutro zacząć nowy dzień i już się nie dzielić? Bardzo Was proszę...
Za wieloma dziewczynami będę bardzo tęsknić, ale przecież nie jesteśmy daleko, tylko kilka linijek na liście forów od siebie, więc nie twórzmy murów i nie palmy mostów. Dobrej nocy!
Za wieloma dziewczynami będę bardzo tęsknić, ale przecież nie jesteśmy daleko, tylko kilka linijek na liście forów od siebie, więc nie twórzmy murów i nie palmy mostów. Dobrej nocy!
reklama
scotland18
A co jak jakas nowa osobka przeczytala caly watek jak np axarai (swoja droga dawno jej nie bylo) ja tez przeczytalam jakies 90% watku reszty nie dalam rady i ciesze sie ze poznalam historie dziewczyn od poczatku naszego forum.
Podziel się: