reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
suonko nasze ja widze ze czesto jestes dostepna a nic nie piszesz nu nu!! pisz my chcemy wiedziec wszystko, jaka suknia, jaki tort orkiestra ;-) no wlasnie ciezko jest okreslic czy te z listopada, grudnia to juz zadomowione forumowiczki czy jeszcze nowe hmmm :sorry: tezpamietam sytuacje z watkiem zamknietym i bylo mi strasznie przykro ale nic nie pisalam bo myslalam ze jako jedyna sie tak czulam.

madlen - pisałam z tel męża, bo on w tym czasie mordował wrogów w grze wojennej na kompie ;) teraz już suwaczek powinien być :)

anaber - właśnie dzisiaj myślałam o tym, jak to będzie jak brzuchol urośnie, skoro już mi nie wygodnie ;) wizytę mam o 9.45, potem do spowiedzi, z koszyczkiem i wielkie szykowanie, bo w niedziele jest u nas śniadanie.

trzymajcie kciuki, jeśli mogę Was o to prosić :) jutro mamy nowy dzień!:)

dobrej nocy!

p.s. suonko - co to w ogóle za pytanie, nie ma castingu na to forum ;)

madlen, scoti przygotowania do ślubu pomału idą do przodu... Suknia już się szyje, pod koniec miesiąca mam pierwszą przymiarkę całej sukni i już nie mogę się doczekać ;-) Orkiestra, kamerzysta, fotograf już wybrane. Czyli najważniejsze jest. Teraz nie mogę zdecydować się na piosenkę na pierwszy taniec i tort. Siedzę, szukam i planuje cały dzień, ale takie już są chyba koziorożce :-D Chcę żeby było pięknie a tak naprawdę dzień szybko zleci i szkoda będzie tych wszystkich przygotowań...

dziewczyny,ja na forum juz troche jestem..i mam kilka watkow,otwartych i zamknietych..i na zadnym nie spotkalam sie z czyms takim jak "stare i nowe"..co to w ogole jest ??,nie ma czegos takiego,"ze stare wiedza wiecej a z nowymi zle mi sie pisze i nie czuje sie dobrze"
z takim brakiem tolerancji na bb to ja jeszcze sie nie spotkalam...:-(
:no:
ale koniec tamatu,jest jak jest...
ja juz uciekam,dobranoc ;-)

Suonko, wcale nie bedzie szkoda, tylko satysfakcja, że wszystko dopięte na ostatni guzik. A jaki taniec będziecie tańczyć?
Madlen i Anisiaj, dobranoc. Jutro nowy dzień:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, czy możemy jutro zacząć nowy dzień i już się nie dzielić? Bardzo Was proszę...

Za wieloma dziewczynami będę bardzo tęsknić, ale przecież nie jesteśmy daleko, tylko kilka linijek na liście forów od siebie, więc nie twórzmy murów i nie palmy mostów. Dobrej nocy!

reklama
A co jak jakas nowa osobka przeczytala caly watek jak np axarai (swoja droga dawno jej nie bylo) ja tez przeczytalam jakies 90% watku reszty nie dalam rady i ciesze sie ze poznalam historie dziewczyn od poczatku naszego forum.

Do góry