reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja też napisałam na szalonych :-D odpiszcie mi tam co i jak
Ilonka pamiętaj że to żaden wstyd każda z nas może kiedyś potrzebować pomocy !
A tak na marginesie to Roszpunka się dawno nie odzywała nie? ciekawe co u niej

Ostatnia edycja:
Marta ja cwiczyc bede ale na spokojnie bez wyglupow, moze dzieki temu mniej beda mnie bolec plecy jak juz brzusio urosnie i mam nadzieje ze waga wolniej bedzie sie piac w gore:sorry:

Marta z waga mam smiesznie bo rano bez sniadania waga pokazuje 63,5 po jedzeniu i w ubraniu 64,5 a u lekarza pokazala 65,5:szok: przed ciaza wazylam ok 62,5, 63,5 wiec licze ze juz 1-2kg na plusie masakrycznie duzo bo pierwsza zaczynalam z 58:confused2:

Roszpunka wlasnie pisala na szalonych ;-)

Scotland ja czytałam że przez pierwsze dwa miesiące powinno się przytyć dwa kilo, ale warzyć powinno się z rana na czczo i nago najlepiej :)
A właśnie zauważyłam że Roszpunka się odezwała ale ze mnie gapa :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka to dużo leż jak czujesz ze brzuszek Ci sie napina !!!! bo ja myslałam głupia ze to dziecko a tu mi sie napinał dlatego czułam ze ten brzuch taki jest cięzki i dziwny !!!!! i w cale nie smucisz, masz tu pisać wszystko co sie dzieje itd !!!!!!!!!!!!!! wypoczywaj sobie i pogłaskaj brzunio :*
scotland no u mnie to samo, waga w domu ok 66 a u gin 68 :szok: to myslałam ze spadne z tej wagi no ale cóż, zresztą teraz to nie jest juz ważne takie, niech ta szyjka moja wytrzyma jak najdłuzej abym tylko donosiła szczęsliwie !!!!!!!!!!! bedziemy sie martwić o wagę po porodzie :) zresztą przy dwójce juz takiego nie bedzie luzu :-p

Do góry