reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Anisiaj-ciekawa twoja historia i długa droga za tobą wrzuciłaś na luz i masz dwie krechy może faktycznie jest tak że jak człowiek sie skupia na czymś innym i odpuści to samo przychodzi,ciesze sie że masz II krechy i bardzo mocno trzymam kciuki za spokojna ciąże:happy: Ja dzwoniłam po fundacjach i nie chcą dopłacać do operacjii dla dzieci w prywatnych klinikach bo przecież można to zrobić na NFZ tylko raz że za rok a dwa że na odwal sie brak mi sił do tych szpitali lekarzy nerwów też już nie mam,masakra wziełabym strzelbe i odstrzeliła połwowe tych ciuli zarządzających fundacjami bogacą sie na cudzym nieszczęściu:angry:

Kciuki się bardzo przydadzą, bo po tylu wieściach od lekarzy długo nie będę spokojna.

Wiolka - a może jakąś zbiórkę na bb zrobimy? jakąś aukcję czy coś takiego? do fundacji tvn też dzwoniłaś?

Wiolka nie dziwię Ci się że nie masz już nerwów mnie też by szlak trafił. Lekarze to są dobrzy jak im się kopertę położy a tak z łaski swojej traktują pacjentów jak zło konieczne, polska w porównaniu z innymi krajami to jest sto lat za murzynami i coś mi się zdaję że to się nie zmieni tak szybko, szkoda słów po prostu. A jeszcze narzekają że mają źle, co za polityka...

joweg witaj :-) no u mnie staranka sa teraz wrocilam wyposzczona z sanatorium wiec dzialamy hihi :-) a u Ciebie jak Kochana? maj coraz blizej... cieszysz sie pewnie ?

Bobo,przed owu tez jestes plodna,bo robaczki wtedy zyja duzej..takze spokojnie,na pewno trafiliscie :tak:
Wiolka polska sluzba zdrowia...rece opadaja...albo dlugie terminy,albo trzeba placic...:angry::angry:
Anisiaj nie zakladaj zaraz najgorszego..ciesz sie z tego,ze jestes w ciazy i mysl pozytywnie..:tak:..dziwni mnie,ze tak dlugo bylas bez @ i zaden lekarz nie widzial tutaj problemu :szok:..z takim przypadkeim jeszcze sie nie spotkalam..:szok:
a tak w ogole to witam :-)
dzieci w szkole,a ja pijac kawke mam troszke czasu na Bb ;-)

reklama
Bobo na zwycięstwa :tak:
Madlen co do lekarzy to racja.... ja też mam coś takiego że muszę tu wejść i zobaczyć co u Was

Wczoraj piękna pogoda a dziś wieje jak cholera.

Ostatnia edycja:
Do góry