reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anisiaj jak test wyszedl pozytywnie,to jest ciaza ;-)
w UK i IRL. prowadzenie ciazy wyglada inaczej niz wPolsce :tak:
Zagubiona trzymaj sie,oby Nadinka byla wbrzuszku jak najdluzej :tak:
Joweg do maja juz duzo czasu nie zostalo ;-),jak M.lepiej sie czuje,to co ty jeszcze robisz na Bb??,szybko do meza :-D,przyjemnych boboseksow ;-)
a nas dzisiaj pol dnia nie bylo,a drugie pol dnia robilam porzadek w pokoju dzieciakow,bo oni jak sprzataja..to wszystko poupychane po katach..jak to dzieci :-D

reklama
madlen79 - no ale chyba może być (odpukać) puste jajo nawet jak wychodzi test? bo nie chcę się aż tak nakręcać...podziwiam za motywację do sprzątania dzisiaj, ja tylko leżałam, toczyłam ciąg dalszy walki z grypą i zazdrościłam ludziom na spacerach :)

swoją drogą to jak Wam z tym sposobem prowadzenia ciąży? to uspokojaja czy raczej rodzi więcej obaw?

dzień dobry melduje sie dziś jako pierwsza a wy gdzie jesteście jak minęła niedziela?U mnie spokojnie przy pięknej pogodzie dzis chyba @ dostane znowu nie w terminie bo tak mnie brzuch boli od środka nocy że lada chwila sie pojawi:angry:Szykuje córe do przedszkola dziś już u nas ponuro słonka nie ma a Nastka tak sie ucieszyłą z wczorajszej pogody że dziś chciała żebym jej bezrękawnik do przedszkola ubrała.Miłego dnia wszystkim:-)

Witajcie :)

Ja siedzę na straży ;) Plusem zwolnienia jest to, że mam więcej czasu na nasze forum :)))
Grypsko nadal nie odpuszcza. Właśnie wróciłam z badań, robiłam betę (choć babeczka w lab upierała się, że to się tak nie nazywa?) i progesteron. Wieczorem wyniki :)

wiolka - a może się nie pojawi @?:)

witajcie :-)
dotarlam w koncu do siebie... przyjechalam do poznania w piatek wieczorkiem w sobote do 13 mialam szkole a pozniej do 21.30 jezdzilismy po sklepach musielismy wszystko kupic garki sztucce talerze no wszystko kupe kasy nam poszlo ale na nasze mieszkanko co prawda wynajete nie szkoda. strasznie sie cieszymy ze jestesmy na swoim ze bez tesciow sami no zyc nie umierac hihi :-) wczoraj caly dzien ogarnialam mieszkanie bo nie bylo gdzie nogi postawic wszystko bylo wywalone hihi :-) dzis mam takie zakwasy ze szok ale wene na urzadzanie mieszkanka jeszcze mam wiec pozniej pedze jeszcze do sklepow. testowalam testa,i owu i wydaje mi sie ze owu byla w sobote przytulanka byly w piatek i w sobote wczoraj tez mialy byc ale o 21.30 padlam ze zmeczenia. wklejam foto ocence te moje testy czy nie myle sie czasem hihi

IMAG0054.jpg

sobotni test to ten drugi od dolu :-) ostatni jest z wczoraj i jest jasniejszy.

Anisiaj-chciałabym ale przy tak wysokiej prolaktynie to raczej tylko marzenie,pozatym brzuch mnie tak boli jak na @ więc napewno cholera przyjdzie.A wy sie długo staraliscie?Super że wam sie udało:happy:

Witam się i ja
Jak zwykle zmęczona:-(
Bobo dobrze że jesteś, pamiętaj wszędzie dobrze ale we własnym domku najlepiej ( czyt. bez teściów):tak:
Anisiaj nie nakręcaj się wszystko będzie dobrze żadne puste jajo jesteś w ciąży i twoja fasolka ma się ok;-)

Hej mam chwilke bo mala oglada bajki a ja wcinam sniadanko

Anisiaj tak u nas na pierwsze usg trzeba sie naczekac robia je dopiero w granicach 11-14 tyg czy jakos tak, i powiadamiaja o wyznaczonej dacie w liscie. Mam nadzieje ze do konca kwietnia juz bede po.

Bobo pozytywny test mialas w sobote czyli owulka po 24-36 godzinach ma wystapic, a jakies objawy mialas?

reklama
scotland czyli jak wczoraj nia bylo przytulanek to juz po wszystkim? juz nie mam szans na dzidzie? nie mialam sily wczoraj na nic. dzis meza dopadne hihi. nie mialam objawow zadnych robilam testy bo u mnie nie wiadomo co z owu i kiedy wiec robilam na slepo.

Do góry