reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg pozytywne myslenie przede wszystkim Kochana :-) wiem ze to trudne no ale zrob to dla tych trojaczkow hihi :-) bedzie dobrze kochana ja o tym wiem hihi
kurde kopnijce mnie w tylek zebym sie wiela za siebie siedze w szlafroku pije kawe a robota sama nie chce sie zrobic :-(

reklama
bobofrutek-przybij piatke :)ja siedze tez w szlafroku i jakos sie nie moge zebrac do niczego hehe w koncu dzis poniedzialek :) kurcze tak bardzo bym chciala zeby sie nam w koncu dalo :)

POZYTWNE MYSLENIE !!!!!! hehehe postaram sie :)

joweg - zgadam się z bobo, pozytywne myślenie czyni cuda!

bobo - ja Cię nie kopnę, bo jestem dokładnie w tej samej szlafrokowej fazie co Ty, więc byłabym hipokrytką albo sama musiała się wziąć do roboty ;))))

hehe oj dziewczyny ja mam nadzieje ze sie wygrzebie do 12.00 :) zeby zdazyc cos zrobic hehe :) a w pracy jak jestem to tylko mysle co tam piszecie na bb :) uzaleznilam sie hehe :)

bobo ja tez heheh wrzucilam do pralki i niech sie kreci heheh postep juz jest :D

jeszcze dwie okropne @ i zegnam sie z nimi na 9 miesiecy :D

No ja jestem ubrana bo na n=badaniu byłam ale takie bzdury mi się śnią ostatnio że szok :szok:
Chciałam sie wybrać na deptak bo getry jakieś muszę kupić ale mi się tak nie chce.....

reklama
marta a ja do pepco chce jechac pokupowac jeszcze troche rzeczy do domu i tez nie mam weny hihi :-)
musze umyc lustro w szafie w korytarzu bo wczoraj moj maz myl i pomyli sie i zamiast spryskac plynem do szyb uzyl cifu w sprayu i mimo ze pozniej poprawil jeszcze plynem mazaje sa wiec musze sie wziac za to, niby mowil ze mam nie robic ze jak wroci to umyje no ale ja tam chce po swojemu hihi :-)
kurde wyczytalam cos nieciekawego na wp.pl straszna wiadomosc no ale nie chce tu pisac zeby nie pograzyc nikogo :-( kto chce to na wp niech sobie wejdzie i poczyta..
anisiaj zaliczam to sobotnie pranie hihi :-)

Do góry