reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga to bardzo Ci współczuję Kochana ja na szczęście tak nie mam choć moja teściowa potrafi mi zaleśc za skórę, m jaki jest taki jest ale nie słucha mamy :tak: ale moja mama przeżyła coś takiego jak Ty to było straszne patrząc z perspektywy, ale niestety mój ojciec poszedł za mamusią i nas zostawił jak miałam 7 lat i od wtedy go nie widziałam...
Zzagubiona trzymaj się Kochana ważne żeby dzidzia była jeszcze w brzuszku :tak:

reklama
zzagubiona - to trzymaj się tam dzielnie!

Aga - jeszcze nie dziękuję ;) uwierzę jak lekarz potwierdzi (pewnie każda z Was tak miała?;))

MartaSx - no właśnie ;) a ja już bym chciała suwaczek itp. Muszę wyluzować, bo miałam z poprzednim cyklu beznadziejny progesteron, więc nie powinnam się nakręcać. Jutro robię betę i progesteron chyba też. Teraz trochę mnie cieszy to moje chorowanie, bo przynajmniej mam zwolnienie.

ja też byłam na l4 jak się dowiedziałam że jestem w ciąży bo też byłam chora hi hi hi hi wierze że jesteś jak testy pokazały II krechy to musi być coś na rzeczy ;-)

Witajcie.
Dziewczynki nie doczytam.Wybaczcie.Wiem że któras miała urodziny,tak? Wszystkiego najlepszego:-)I jakaś rocznica? Dużo więcej takich rocznic w zdrowiu i szczęsciu:-)Wybaczcie że nie imiennie.
Losiczko,Lori myślę o Was

Dziewczyny jestem na etapie poszukiwan jakiegoś sprawdzonego automatu do wypieku chleba.Może macie albo możecie jakiś polecić!!!!!!

Katy
a wciąz liczę na II kreseczki.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Ostatnio ciezko mi byc na biezaco, nie chce zeby tesciowa myslala sobie ze nic nie robie tylko siedze na necie, wiec zagladam wieczorami i troche podczytuje

Anisiaj ciesze sie bardzo kreski beda juz tylko ciemniejsze a beta bedzie rosla. dawno nie bylo fasolek na watku dziewczynki pokazywac pozytywne tesciki mi tu szybko!!!

U nas imprezka urodzinowa sie udala pozniej wrzuce pare zdjec na szalone

Jutro o 13 mam pierwsze spotkanie z polozna a pozniej juz tylko czekanie na list ze szpitala z data pierwszego usg

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny niechce zapeszac ale mojemu mezulkowi lepiej :) wiec moze go dzis wykorzystam , smieje sie ze juz zapomnialam co to sex heheh

ale jestem szczesliwa , z kazda tabeltka anty jestem blizej maja :) trzymam za nas wszytskie kciuki :) i pozdrawiam :)

reklama
gosiulek - ja kupiłam tacie ten ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Wypiekacz ZELMER 43Z010
początkowo chleb mu nie wychodził, jak sam przyznaje - uczył się, teraz jest coraz lepszy. Generalnie ponoć ma dobre opinie, mój M dużo czytał i wybrał właśnie ten - jako dobry i w dobrej cenie

Scotland
- ja też mam pokazać test?;) jak to jest u Was - pierwsze usg jest jakoś później i trzeba czekać? (bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym listem ze szpitala)

joweg - a ja trzymam za Ciebie!:)

słuchajcie, drugi dzień czuję takie bóle - nagłe, rwą mnie"boki" macicy, bóle silne, trwają chwilę, zaraz przechodzą. Czy powinnam się tym martwić? czy to tak wygląda rozciąganie się macicy?

Ostatnia edycja:
Do góry