reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie,

zrobiłam test. Druga kreska nieśmiała, ale jest. M nie wierzy, nie pozwolił mi się nakręcać. A ja już schizuję, bo przecież mam grypę i wypiłam przez 3 dni 3 saszetki coldrexów.

Zagubiona, ważne, że wszystko u Ciebie dobrze. Odpoczywaj i tylko daj znać od czasu do czasu:-)
Anisiaj, to ja zaciskam kciuki, żeby jutro była ciemniejsza i po cichu gratuluję!!!

ja tak szybko bo lece do pracy...anisiaj trzymam mocno kciuki,zycze Ci grubasnej kreski juz jutro!!!!!:tak:zZagubiona ,Ilonka dziewczynki trzymajcie sie,myslami bede z Wami i Waszymi bobaskami! Dzoana.a a u mnie az 20 stopni i nie chce mi sie isc do pracy,poszlabym na spacerek,a tu 10 godzin mnie czeka...:-(KatyB bardzo mi przykro z powodu Twojego taty,wiem jak ciezko patrzec na cierpienie bliskiej osoby,czlowiek chcialby chociaz troszke tego bolu wziasc na siebie,ale sie nie da...moja mama niestety znowu trafila do szpitala wczoraj bo po chemioterapii zrobily jej sie takie znamiona na glowie,potem jak wlosy zaczely odrastac to je zakryly,a teraz pod jednym jest stan zapalny z ropa,i moze to byc zmiana nowotworowa:-(,na szczescie bede w Polsce juz za tydzien wiec bede mogla wspierac mame przy wszystkich badaniach. ach to zycie,czemu takie ciezkie? ja spadam dziewczynki zycze milego dnia wszystkim!!!

anisiaj po cichutku gratuluje :happy2:
Karolina tule mocno..mam nadzieje,ze to tylko przejsciowe problemy...&&&&&&&&&,aby szlo ku lepszemu ,a ty postraj sie jak namjmniej denerwowac ;-)
Marta ciebie tez tule..,to przykre uslyszec takie slowa od osoby,ktora powinna nas wspierac..a nie dolowac...,sorki,ale az sie wkurzylam na tego twojego M.pieprzony egoista,ktory mysli tylko o sobie !!!!,jezeli dla faceta,ktory spodziewa sie dziecka..najwieksze marzenie to wziac kredyt i kupic mieszkanie..to az brak mi slow !!! i jego podejscie do ciebie..to az rece opadaja :wściekła/y:..nie masz lekko...ja na twoim miejscu kredytu bym nie brala..nawet jesli wam przyznaja..i zastanowilabym sie..czy chce dalej z kims takim zyc...chociaz serce boli..ale nie umialabym zyc z czlowiekiem,ktory zle mnie traktuje..i nie chce naszego dziecka...:no:..odwrocilabym sie na piecie i odeszla...i albo sie ocknie i bedzie o was walczyl..albo nie jest wart waszej milosci..woz albo przewoz....,ale decyzje musisz podjac sama..trzymam &&&&& za ciebie !!!!;-)
Ilonka co u ciebie,jak sie czujesz..moze to od nadmiaru stresu ??,odpoczywaj ile wlezie,bedzie dobrze..ja w to wierze :tak:;-)
Losiczka przesylam buziaczki dla ciebie..mam nadzieje,ze sie pozbierasz ;-)
Katy ty tez bedziesz mogla cieszyc sie ciazowym brzuszkiem..ja o tym wiem..wkoncu i na ciebie przyjdzie czas..;-)&&&&&&& za brata..:tak:
tyle udalo mis ie nadrobic :tak:
buzka dla was i udanego weekendu..:-)

mlody z urodzinek zadowolony,a jak moje dziecko szczesliwe,to i ja usmiechnieta..
jak dam rade to wlece..ale w weekend moze byc ciezko..:sorry2:

Jestem i ja z ranka. Dziś są moje urodziny więc m przyniósł mi w prezencie marsa i przeprosił, ale to nie oznacza ze mi przeszło. Tak czy siak muszę dać mu nauczkę. Dziś będę u Was rzadko ale będę podczytywać bo mam gości tzn teściowa przyjedzie ;-)
Wszystkie macie rację co do mojej sytuacji nie mogę sobie na to pozwolić najważniejsze jest dziecko :tak:
Byłam na chwilkę w biedronce bo mam koło domu wiecie jak gorąco 15 stopni u mnie.
Ps. kozaki już schowałam i mam nadzieję, że nie będę już musiała ich w tym roku przepraszać :szok:

Anisiaj ja wierzę że są dwie kreseczki i po cichu już gratuluje

Dziewczyny - raz jeszcze - po cichu nie dziękuję ;) właśnie schizuję czytając o grypie na początku ciąży. głupia jestem :/

MartaSX - wszystkiego naj, naj, naj urodzinowo! Spokoju, zdrówka i dużo ciepła ze strony M.

Kochane moje, jeśli się okaże, że kolejny test jest pozytywny, a ja miałam ostatni okres od 11 lutego, to kiedy powinnam iść do lekarza?

Pamela, rano jak jechałam do pracy (po 5) było 8stopni, ale myślę, że teraz jest grupo ponad 10, a słońce grzeje i ani jednej chmurki nie ma:-) Mi jeszcze zostało niecałe 4 godziny i do domku.
Nie ma co robić, więc czytam sobie książkę. Zachęcona recenzjami zabrałam się za Igrzyska śmierci, za niedługo film wchodzi do kin.
Czy zawsze przy zagnieżdżeniu spada tempka czy może to być zupełnie bezobjawowo? Dzisiaj mi spadła, ale jakoś w tym cyklu tak totalnie wszystko mi zobojętniało. Pewnie w okolicach 8 dnia zacznie sie plamienie i skończy @ Czasem to mi ręce opadają. Od przyszłego cyklu zaczne brac luteinę, a we wtorek lecę na badania hormonów. Znowu...:wściekła/y:

reklama
witam
anisiaj ja tez cichutko gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katka no kurcze to nie tak miało być, choć jeszcze nie ma wredoty wiec trzymam kciuki nadal !!&&&&&&&&&&
Anaber bawcie sie dobrze, no i kurcze prosze mi nie chorować !!!!! nununu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a prezent praktyczny i dobrze bo to nie zginie !!!!!!!!!!!!!:tak:

Ja bede wieczorkiem , bo teraz szybko pojadę zrobię zakupy z męzem abym ja nie dzwigała a potem jedziemy na trawkę do tesciowej, Jaś bedzie biegać i szaleć a ja sobie bede grzecznie siedzieć na słoneczku i sie delektować bo dziś to naprawde pogoda cuuuuuuudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia kochane życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna przyszła :) super ;)

Do góry