reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

siemka dziewczyny :D wlasnie se uswiadomilam ze jeszcze 2 miesiace i pare dni i bede miec w brzuszku moje babelki ;:) ale jestem szczesliwa , teraz z kazda tabletka antykoncepcyjna bede szczesliwsza :)

i to dzieki wam bo to wy mnie wspieracie :)

reklama
Joweg Trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a bierzesz taka możliwość że mogą być trojaczki ?
A tabletki anty na co bierzesz ?

martaSx- heheh w sumie wszytskio moze sie zdarzyc nie ?;:D jaks ie rozmroza to biore 3 wszytskie ale zobaczymy bo do tego jezszce dwa miesiace hhehe bede szczesliwa jak sie uda i bedziemy miec dzidziusia a jak bylby blizniaki albo trojaczki hohoho to dopiero szczescie :) a anty biore bo po tym in vitro mam cykle nie regularne i to normalne i w sumie mam wyciszenie jajnikow , normlnie moglabym miec trnafer za niecale dwa tygodnie ale terza remont nas czeka i przeprwadzka i wolimy poczekac :) do maja dlatego antyki na dwa miesiace dostalam bo jajniki sie wyciszaja i potem latwiej niby zajsc w ciaze :p

Marta wszystkiego najlpeszego z okazji urodzin !!!!,spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania ;-)..i oby z M.sie ulozylo :tak:;-)
Joweg 2 miesiace szybko zleca..&&&&&&& aby tym razem sie udalo ;-)..a jak jeszcze beda trojaczki,to juz w ogole super :-D

Ja zmykam kochane robić obiadek zajrzę jutro do was ( chyba że dziś mi się uda ) hi hi bo to takie wciągające forum :tak:
Joweg no rozumiem... jeszcze raz trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Joweg - ja też miałam anty na wyciszenie jajników. I tak je wyciszyłam, że przez rok moje cykle nie mogły dojść do siebie, a raz nawet miałam 4 miesiące przerwy między @ ;)

Ja tak na chwilke pisze z telefonu takze przepraszam za błedy :-) juz jedziemy na impre.

Ilonko wypoczywaj kochana ile mozesz i złap troche promyczkow dla mnie bo ja nie moge dzioba na słonce wystawiac chyba,ze z filtrem 50.

Anisiaj gratuluje kochana nie martw sie ja też rozpoczelam ciaze z ciezkim zapaleniem zatok odstaw kochana ten Coldrex czy co tam masz i naturalne rzeczy, kup sobie syropek *spam* dla kobiet w ciazy a wszystko bedzue ok :-)

MartaSx to sie wysilił z tym marsem juz mogl chociaz roze kupic. Faceci to jednak takie betony sa kurde sami na nic nie wpadna. Duzo usmiechu kochaniutka Ci zycze zdrowka i spokojnej ciazy.buziaki. Mam nadzieje,ze sie nie pogniewasz na mnie. Ale zycze Wam aby sie wszystko ulozylo ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber - udanej imprezy! coldrex już odstawiłam :) kreska jest delikatna, więc nie chcę się nakręcać, choć od początku mam wrażenie, że tym razem się udało. zobaczymy... zła jestem strasznie, że w taką pogodę muszę leżeć :(

Cześć dziewczyny,
ja wyszłam na jeden dzien na przepustkę, chłopaki poszli na rower a ja sobie leże. W środę rano dostałam pierwsze tabletki na wywołanie no i tak cały czas je dostaje a szyjka trzyma mocno i nie chce puscic. Skurcze mocne z kregosłupa a ja nie mam nawet plamki i po badaniu rano powiedzieli ze to nic z tego nie bedzie i moze w poniedzialek. Na 19:00 mam byc znowu w szpitalu, zbadają mnei , dadzą kolejne tabletki i ciekawe czy cos do jutra ruszy.
Zdecydowalismy sie zabrac ze sobą i pochować koło babci, właściwie na nic innego nie mogłam sie zgodzic eeeeeh ciężko, ale juz jakos to do mnie dotarło i wypłakałam wszystko co sie dało. Teraz bardzo sie boje tego porodu.

Ja was cały czas czytam, bo straszne nudy w szpitalu, ale nie pamietam hasła i nie moge wam nic odpisywać.

reklama
Do góry