reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta no tak ja ciągle zapominam ze to idzie pod wynajem !!!!!! ale czy to sie bedzie Wam opłacać ??????? tzn bo wiadomo trzeba czynsz opłacać i rachunki i wynajem wiec to pewnie coś ponad 1 tys być ktoś musiał płacić tak ??????????????

Ilonka rata kredytu nas wyniesie ok 800- 850 zł plus minus czynsz ok 200zł no myślę że tak za 1100 zł można wynająć, my za kawalerkę w Luboniu 32 m płaciliśmy 1200 plus rachunki a tu centrum Poznania nowy budynek od dewelopera z ochroną myślę, że nie będzie problemu z wynajmem.

Marta to i tak maaaaaaalutko za czynsz !!!!!!!!!!:szok: jak to nowy budynek i z ochroną to sądze ze bedzie o wiele większy ten czynsz !! ale nie wiem jakie tam ceny u Was!!ja płacę kurcze 450zł za 50 m2 za czynsz :(

reklama
Do góry