reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta no tak ja ciągle zapominam ze to idzie pod wynajem !!!!!! ale czy to sie bedzie Wam opłacać ??????? tzn bo wiadomo trzeba czynsz opłacać i rachunki i wynajem wiec to pewnie coś ponad 1 tys być ktoś musiał płacić tak ??????????????

Ilonka rata kredytu nas wyniesie ok 800- 850 zł plus minus czynsz ok 200zł no myślę że tak za 1100 zł można wynająć, my za kawalerkę w Luboniu 32 m płaciliśmy 1200 plus rachunki a tu centrum Poznania nowy budynek od dewelopera z ochroną myślę, że nie będzie problemu z wynajmem.

Marta to i tak maaaaaaalutko za czynsz !!!!!!!!!!:szok: jak to nowy budynek i z ochroną to sądze ze bedzie o wiele większy ten czynsz !! ale nie wiem jakie tam ceny u Was!!ja płacę kurcze 450zł za 50 m2 za czynsz :(

reklama
Do góry