reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie dziewczyny.Ja w tym cyklu postanowilam wyluzowac,ale podczytuje was na bierzaco i mierze tempke.
Ale to co dzis wyczytalam zwalilo mnie z nog...lori , łosicza ,kochane moge tylko powiedziec ze straaaaaaaaasznie mi przykro.....:((((((((az sie poryczalam jak czytalam te wiadomosci wczorajsze...Trzymajcie sie jakos,nie wiem co mozna powiedziec w takiej sytuacji..chyba pozostaje modlitwa...

no karolcia miała dać znać na enpr po wizycie.
chyba juz jest po wizycie. ale coś mało tych info na enpr. wszystko ok tylko tyle.

Karolina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znać czekam tu z niecierpliwością

Juz jestem,
Gosiulek trzymam kciuki aby poród siostry był tak szybki jak mój hihi :-p
no to teraz kciuki za Karolinę !!! ziobaczymy moze sie okaże juz czy bedzie Jagódka czy Hubercik :) ale ważne aby było zdrowe dzieciątko !!!!!!!!!!!!
wiola moja przyjaciółka przy braniu bromka wymiotowałam i spała na siedząco a tez brała na noc pól tabletki, no ale zniosła pierwsze opakowanie teraz jest w trakcie badania czy prolaktyna spadła czy dalej trzeba brać lek !!!!!!!!!!

Witam was moje drogie
trzymamy kciuki Gosiu za szybki poród ;)
anaber super wieści
Karolina czekamy .....

U mnie jak już wiecie dupa balada :-( Teraz pozostaje tylko nadzieja na lepsze jutro ech ....
pozdrawiam was gorąco

reklama
Witam się i ja:-)
Anaber, to super, że wizyta ok i dzieciątko zdrowe. Teraz tylko czekam na wieści od Karolinki:-)
Gosiulek, jak tam siostra? Urodziła juz?
Aneczko, przykro mi i tulę Ciebie bardzo bardzo mocno.
Ja nie biorę nic na zbicie prolaktyny i zasypiam na siedząco, niestety nie mogę przyciąć komara, bo w pracy siedzę:wściekła/y:

Do góry