reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori ściskam Cie mocno i durzo siły zyczę nie będe nic więcej pisać buziaki kochana :*

Ilonka spódniczka fajna tylko jak ja z tymi moimi grubymi łydkami bym wyglądała :szok: masakra

reklama
Lori dla twoich Aniokow
[*]
[*]..
podziwiam cie,ze juz myslisz o kolejnych starniach..,ja nie bylabym wstanie myslec...:no:
Ilonka a ty sie slonko tak nie martw..,ja wiem ze jestes uczuciowa..ale mysl o swoim okruszku..jemu stres niepotrzebny..
Dzoana to trzymam &&&&,aby sie udalo :tak:
Katy &&&& za tate,aby bylo dobrze ;-)
Aniu przykro mi..nic nie wiedzialam,ze tez stracilas dzieciatko...(*):-(

wiola bedziesz zbijala prkt i szybko uda sie zajsc w ciaze :tak:,najwazniejsze ze wiesz z czym byl problem

zdecydowanie za duzo tych Aniolkow.......oby teraz juz wszystko bylo dobrze......

a mnie caly dzien boli glowa....

oj mi też głowa dokucza :( i kręgosłup i brzuch. czuję się jakieś 10 lat starsza

KatyB - trzymam kciuki za tatę! a jak Twoje wyniki? odebrałaś już?

Mam dziś fatalny dzień, ale wieści stąd już totalnie mnie dobiły.
Kochane Lori i Losiczka, płaczę razem z wami. :-(
Żeby tylko biedna Zagubiona i Nadinka wytrzymały jeszcze parę tygodni...

u nas pogoda super..ale jak dla mnie za duzo zlych wiadomosci jak na jeden dzien...:-(
czekam az smyki wykapia sie i tez ide polezec w wannie..moze to mnie troszke uspokoi

witajcie dziewuszki

Lori Losiczko boze przytulam was bardzoooo mocno
[*] nie wiem co moge wiecej napisac bo zadne slowa nie ukoja tego co czujecie

u nas jak narazie odpukac spokojnie chodz stracha mialam duzego bo skurcze sie pojawily co 5-10 min ale to chyba bardziej stres na nie wplynal na szczescie nie plamie mala jest ruchliwa przez co niezle daje w kosc pielegniarka przy ktg

Dzoana sorki ze wczesniej nie odpisalam ale nie chcialam sie wcinac w smutne wiesci od Lori
wiec tak tato moj mial wypadek 1.5 roku temu i mial bardzo pogruchotane nogi operowane kilka razy i stabilizator na nich......ale nadal go bolaly wiec pojechal na rtg i wstepna diagnoza wlasnie marskosci kosci......zobaczymy co z tego wyjdzie w czwartek jedzie na kolejna wizyte
Anisiaj moje wyniki juz sa jutro dzwonie sie umowic na wizyte

Zzagubiona sily i zdrowka dla Was kochane ;-)

reklama
Ja też sie dziś fatalnie czuje boli mnie głowa oczy pięką czuje sie zmęczona jagbym miała sto lat zmęczona tym cholernym cięzkim życiem niesprawiedliwym

Do góry