reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori ściskam Cie mocno i durzo siły zyczę nie będe nic więcej pisać buziaki kochana :*

Ilonka spódniczka fajna tylko jak ja z tymi moimi grubymi łydkami bym wyglądała :szok: masakra

reklama
Lori dla twoich Aniokow
[*]
[*]..
podziwiam cie,ze juz myslisz o kolejnych starniach..,ja nie bylabym wstanie myslec...:no:
Ilonka a ty sie slonko tak nie martw..,ja wiem ze jestes uczuciowa..ale mysl o swoim okruszku..jemu stres niepotrzebny..
Dzoana to trzymam &&&&,aby sie udalo :tak:
Katy &&&& za tate,aby bylo dobrze ;-)
Aniu przykro mi..nic nie wiedzialam,ze tez stracilas dzieciatko...(*):-(

wiola bedziesz zbijala prkt i szybko uda sie zajsc w ciaze :tak:,najwazniejsze ze wiesz z czym byl problem

zdecydowanie za duzo tych Aniolkow.......oby teraz juz wszystko bylo dobrze......

a mnie caly dzien boli glowa....

oj mi też głowa dokucza :( i kręgosłup i brzuch. czuję się jakieś 10 lat starsza

KatyB - trzymam kciuki za tatę! a jak Twoje wyniki? odebrałaś już?

Mam dziś fatalny dzień, ale wieści stąd już totalnie mnie dobiły.
Kochane Lori i Losiczka, płaczę razem z wami. :-(
Żeby tylko biedna Zagubiona i Nadinka wytrzymały jeszcze parę tygodni...

u nas pogoda super..ale jak dla mnie za duzo zlych wiadomosci jak na jeden dzien...:-(
czekam az smyki wykapia sie i tez ide polezec w wannie..moze to mnie troszke uspokoi

witajcie dziewuszki

Lori Losiczko boze przytulam was bardzoooo mocno
[*] nie wiem co moge wiecej napisac bo zadne slowa nie ukoja tego co czujecie

u nas jak narazie odpukac spokojnie chodz stracha mialam duzego bo skurcze sie pojawily co 5-10 min ale to chyba bardziej stres na nie wplynal na szczescie nie plamie mala jest ruchliwa przez co niezle daje w kosc pielegniarka przy ktg

Dzoana sorki ze wczesniej nie odpisalam ale nie chcialam sie wcinac w smutne wiesci od Lori
wiec tak tato moj mial wypadek 1.5 roku temu i mial bardzo pogruchotane nogi operowane kilka razy i stabilizator na nich......ale nadal go bolaly wiec pojechal na rtg i wstepna diagnoza wlasnie marskosci kosci......zobaczymy co z tego wyjdzie w czwartek jedzie na kolejna wizyte
Anisiaj moje wyniki juz sa jutro dzwonie sie umowic na wizyte

Zzagubiona sily i zdrowka dla Was kochane ;-)

reklama
Ja też sie dziś fatalnie czuje boli mnie głowa oczy pięką czuje sie zmęczona jagbym miała sto lat zmęczona tym cholernym cięzkim życiem niesprawiedliwym

Do góry