reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lorelain tak strasznie ci wspolczuje.
Wiem ze nic cie nie pocieszy......wiec moge cie tylko utulic i zapalic swiatelko dla twoich aniolkow (*)(*)

Lorii kochana nie wiem co powiedzieć :( zły cisną się do oczu ;( kochanie ............. ściskam mocno trzymaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorelain trzymaj się słonko. wiem że słowa niewiele pomagają. dlatego myslami będę z Tobą. wierzę że twoje aniołki zaopiekują się Tobą.

Lori tak mi przykro :( a miałam nadzieje ze bedzie OK !!!!!!!!!!!! nie wiem juz nawet co powiedziec :(
i podjęłaś juz decyzje ??????????????? Naturalnie bedzie bardzo boleć,,, mnie bolało po podaniu tabletek poronnych,,,, ale potem mozna sie szybciej starać, a po zabiegu wiadomo ze trzeba czekac dłuzej :(
Kurcze jakie to nie fer !!!!!!!!! :-(
światełka dla Twoich maluszków
[*]
[*]

prosze nie współczujcie mi i nie piszcie o aniołkach bo mnie to dobija a chce sie jakos trzymac

Ilonka - no chyba naturalnie, ale boje sie jak ja to zniosę. Przeciez mają prawie po 4 cm, to ja bede widziec? ...ciarki mnie przechodzą jak tylko pomysle, ale zabieg jest chyba gorszy. Pamietam w głowie ten okropny wiersz o aborcji a przeciez to dokładnie na tym polega. Boje sie jakis komplikacji później a chciałabym sie szybko starac.

reklama
Lori losiczka to dla Was, dla waszych maluszków !!!!!!!!!:-(

Andrzej Lampert "ŁZY W NIEBIOSACH" - YouTube

Lori nie bedziesz ich widziec, bo to będa skrzepy a w nich maluszki, wiec nawet jak nie patrz na to, tylko po prostu dużo chódż aby wszystko sie szybko czyściło, bo jak sie nie oczyscie to bedzie zabieg jednak !!!!!!! a po samoistnym nawet po 2 cyklach juz byś mogła sie starać a po zabiegu juz niestety nie tak szybko, chyba ze lekarz zezwoli !!!!!!
Trzymaj sie !!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry