reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
o matko kochana ledwo weszlam zobaczyc co u was a tu taka smutna wiadomosc :-( lori kochana nie wiem co napisac bo lzy mi sie cisna do oczu.... ja mialam zabieg najpierw dostalam tabletki a pozniej byl zabieg no i lekarz pozwolil mi sie starac jak tylko bede w stanie psychicznie dobrze sie czuc to moge. nie ma reguly ile trzeba odczekac zalezy tez co bylo przyczyna poronienia.
a tak jeszcze to co u was?
ja juz w piatek dopadne meza testuje owulacynjymi testami od dwoch dni krechy slabiutkie wiec owu jeszcze nie ma no i dobrze bo ma byc jak bedzie moj mezus hihi

Lori ja miałam robiony zabieg w pełnej narkozie tak dla mnie było lepiej potem po dwóch cyklach zaczęłam się starać

bobo po takiej abstynencji to jak mąż Cię dopadnie to od razu bedzie fasolka :tak: a potem bedziecie sie śmiać czy tak świętowaliście własny kącik :)

reklama
dzoana ja nie dam sie zaskoczyc i bede sikac poki krechy owulkowe piekne nie beda hihi :-)
uciekam juz. buziaki kochane
ilonko strasznie sie ciesze na to nasze mieszkanko :-) do szczescie tylko fasola i nic wiecej :-)
lece juz papa

Do góry