reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Nie wierzę w to co przeczytałam!!!!!

Losiczka, Lorelain nawet nie wiem co napisać, po prostu brak słów, szok!!!

Wiolka nie płacz, prolaktynę zbijesz i będzie ok, dobry lekarz już się tobą zajmie.

Ilonka co ty piszesz, Boże, jakby mało było złych wiadomości Zagubiona oby wszystko ułożyło sie i trzymam kciuki malutka nie śpieszyła się na świat!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
28 tydzien i 6 dzien dziś

kochane ja sie musze isc położyć bo mi łzy same lecą przez to co sie dziś dzieje !!!!!!!!!!!
bede na bieżąco pisać co u zagubionej, pytałam co mówią lekarze , ile ma procent aby malutka została jeszcze w brzuszku, ale na razie nie odpisuje , widać ze jest załamana :( !!!!!!

Ostatnia edycja:
Trzymam mocno kciuki za zagubioną i Nadieńke co to sie dziś dzieje mam nadzieję że mała jeszcze wytrzyma a jeśli jednak urodzi to mam nadzieje że będzie wporządku bo to silna dziewczynka,dam wam znać po wizycie ide na 16

Dziewczyny jestem w pracy i weszlam na chwilke i wierzyc mi sie nie chce w to co czytam - po prostu nie pojmuje !!! Modle sie za Was i mam nadzieje ze u Lori to fatalna pomylka panstwowego sprzetu a u Zagubionej tez wszystko sie ulozy.
LOSICZKO jeszcze dla Twojego Aniolka (*)

Gosiulek-w moim przypadku to i tak nie takie złe wieści chociaż mnie zdołowały bardziej sie martwie o losiczke lori i zagubioną one tam maja meksyk dopiero. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni trzeba zcisnąc zęby i iść do przodu:zawstydzona/y:

Właśnie wróciłam od lekarza, dostałam skierowania na wszystkie badania, dzidzia ma półtora centymetra i serduszko bije widziałam na monitorku :-D wiek ciąży taki jak na sówaczku :tak:

reklama
Wiolka tylko kurcze byłam na nfz i nie musiałam się prosić o skierowanie sam dał, ale się nie przyznałam że chodzę prywatnie. Ogólnie to strasznie nie miły był, powiedział, że jak bym chciała zwolnienie to mi nie da bo nie widzi przeciwwskazań. U góry jest laboratorium tam gdzie on przyjmuje i tam muszę iść zrobić badanie i teraz pytanie czy ja dostane te wyniki z powrotem? bo msze je do mojego ginekologa zanieść.
Gosiulek a dlaczego przynajmniej jedna dobra wiadomość coś się stało?

Do góry