reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta-wyniki z laboratorium mogą znosić do lakarza u mnie w pzrychodni tak jest ale u nas można też podejść wcześniej zanim zniosa i samemu zabrać dopytaj jak oni tam robią:-) a powiedzcie mi jak jest taka wysoka prolaktyna jak u mnie to cykle podobno są bezowulacyjne a jak ostatnio na usg byłam to pęchęrzyk dojrzewał więc jak mam to rozumieć?

Boże... Dziewczyny jestem z Wami cały czas, ale nie mam weny pisać... A dzisiaj brak mi słów po prostu!! Świat jest niesprawiedliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życie jest niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Losiczko nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz... Jedyne co mogę to przytulam Cię bardzo mocno...:-(
Lori mam nadzieję, że to pomyłka... okrutna pomyłka!!!!!!! Trzymam kciuki za Waszą trójkę!!!!
zZagubiona trzymajcie się dzielnie!! Mam nadzieję, że Nadinka się nie pośpieszy...

Martuś gratuluje serduszka!!
Wiola powodzenia na wizycie!!
Marysia gratuluje córuni!!

Rozbiło mnie to strasznie :-(Ehhh

kurcze ale załapałam doła :-(

Lori trzymam kciuki za Wasza trójkę
Losiczka przytulam mocno :*
Zagubiona kurcze trzymaj się niech Nadia jeszcez posiedzi w brzuszku.

Normalnie czytam i nie wierze :no: i tak jak Ilonka załapałam stracha przed jutrzejszym USG,az się boję iść.

Musze wyłaczyc kompa bo kurcze nie mogę wysiedzieć jak siedze i czytam :-(

MartaSx wyniki sa Twoją wlasnością a nie lekarza nawet jak robiłas na NFZ i ani przychodni nawet jak trafia do lekarza to idziesz i mowisz,że chcesz odebrać swoje wyniki bo sa Ci potrzebne do innego lekarza a nie bedziesz robic drugich i przyniesiesz na wyznaczoną wizytę. poza tym u mnie jest tak ,ze wyniki mają w komputerze i orginal moze iśc do lekarza a one wydrukują drugi raz. Ale problemu byc nie powinno nie moge Ci nie dac Twoich wyników a jak wlożą do karty to niech rusza tyłek i je z tamtąt wyciągną łaski nie robie. Przestań się przejmowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wiadomość od Karoliny czytałam 3 razy i nie mogłam uwierzyć... Ciarki na całym, ciele i łzy w oczach!! :-( Poźniej poleciało- Lori i Ilonka o zZagubionej... :-:)-:)-(

Dziewczyny bądźcie dzielne trzymam kciuki za Wasze wizyty- musi być dobrze!!

Jezu nie mogłam wyleżeć nawet :-(
Marta cieszę sie ze choć u Ciebie wszystko dobrze, gratuluję maluszka !!!!!!!!!!!!

zagubiona napisała ze teraz wszystko zależy od szyjki, ile ona wytrzyma, mówi ze moze to być dziś ale może to być i za pare tyg, wiec lepiej niech to bedzie za pare tygodnii, ale teraz pewnie musi leżeć leżec i jeszcze raz leżec aby jednak szyjka nie póściła !!!!!!

Lori słoneczko odezwij sie i powiedz ze wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny podczytywałam w pracy
bardzo rzadko to robię ale dziś nie mogłam się powstrzymać...
w ciągu dnia przeważnie sprawdzam sobie tylko enpr i przeczytałam gdzieś komentarz o losiczcze i musiałam sprawdzić co się stało....a tu takie straszne wiadomości....

trzymajcie się wszystkie... normalnie płakać się chce..... co się dziej na tym świecie....
ściskam was mocno dziewczyny!!!!!!

lorelain jak wiadomości????

reklama
Weszłam na forum i się załamałam. Co to się dzisiaj stało?:-(
Łosiczka, tulę i przesyłam wyrazy współczucia, wiem, że teraz nic nie ukoi Twojego bólu,
[*] dla Twojego Aniołka
Lori, mam nadzieję, że to błąd urządzenia, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
Zagubiona, trzymam kciuki, żeby Nadii się nie spieszylo i żeby została u mamusi w brzuszku jeszcze parenaście tygodni&&&&&&&&&
Nie mogę przestać płakać:-(

Do góry