reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola no nie jeszcze ty:-( niech sie ten dzien juz skonczy:baffled: lori mam nadzieje ze to jedna wielka pomylka trzymam kciuki za wizyte, zzagubiona niedlugo do nas wrocisz z Nadia w brzuszku kuruj sie i szybko wracaj

reklama
wiola nie ma co płakać, dostaniesz Bromergon i bedziesz od razu zbijać prolaktynę i zajdziesz w mig, zobaczysz, nie płacz prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje wam bardzo płacze bo tyle sie tego dzis tutaj nakumulowało:-(zobacze co mi gin powie niesprawiedliwe jest życie strasznie ile trzeba sie nacierpieć żeby mieć taka małą istotke ide sie wykompać strasznie sie tym wszystkim zdenerwowałam musze sie doprowadzić do ładu żeby iść do tego gina kochane jesteście:happy2:

dziewczyny, nie moge uwierzyć w to co się dzieje dookoła...
niech nas trzyma "Nadzieja"....Iry
"Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja
Może masz skrzydła, których by Tobie pozazdrościł ptak
Może masz serce całe ze szlachetnego szkła
Może masz kogoś, a może właśnie kogoś Ci brak
Nie płacz, nie płacz, o nie
Może masz oczy, w których nie gościł dotąd strach
Może masz w sobie niechęć do wojny i brudnych spraw
Może masz litość, a może uczuć już w Tobie brak
Może masz wszystko lecz nie masz tego co mam ja
Nie ma nikt takiej nadziei jak ja
Nie ma nikt takiej wiary w ludzi i cały ten świat
Nie ma nikt tylu zmarnowanych lat
Nie ma nikt bo któż to wszystko mieć by chciał
Tylko ja, tylko ja....."

n.

***** MAĆ !!!!!!!!!!!!!!!

to nie koniec złych wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zagubiona jeste załamana, wyjęli jej krążek bo bardziej jej szkodził niz pomagał juz i moze tak być ze jeszcze dziś urodzi !!!!!!!!

Módlmy sie aby malutka została jeszcze w brzuszku bo nie czas na narodziny , a jeśli nawet to mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry