reklama
Rozia taki luz jest najlepszy ;-)
ja na razie mialam sie nie starac,w piatek byl dziki seks,a w sob.test owu pokazal II krechy <zupelnie niespodziewanie >i teraz czekam czy sie udalo....jak nie..to trudno..,bo w sumie na razie staranka mialy byc zawieszone ale jak sie uda to bedzie radosc
Joweg takie rozczarowania zawsze sa ciezkie..mysl pozytywnie,a bedzie dobrze
ja na razie mialam sie nie starac,w piatek byl dziki seks,a w sob.test owu pokazal II krechy <zupelnie niespodziewanie >i teraz czekam czy sie udalo....jak nie..to trudno..,bo w sumie na razie staranka mialy byc zawieszone ale jak sie uda to bedzie radosc
Joweg takie rozczarowania zawsze sa ciezkie..mysl pozytywnie,a bedzie dobrze
KatyB
Fanka BB :)
madlen79- do jutra juz nie dlugo mierzylam temperaturke se z rana przedwczoraj 36,6 wczoraj 36,5 a dzis 36,9 to chyba troche za niska jak na ciaze co ???
Joweg skoro tempka rosnie to bardzo dobry znak......nie ma regoly ze musi miec 37.....musi byc wyzsza od podstawowej ale nie mierzysz caly cykl wiec ciezko powiedziec jaka ona jest
ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
Ja zmykam spac i mam nadzieje ze Zzagubiona , Losiczka szybko tu wroca
Dobranoc Rozia ja tez uciekam ;-)
wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry trzymam kciuki za zZagubioną i Nadie że by szybciutko do nas wróciły i żeby królewnie sie tak bardzo do nas nie spieszyło niech jeszcze u mamusi w brzuchu na swój czas poczeka:-) Joweg-z całego serca życze ci II kresek i czekamy na wiadomość od ciebie:-) Ja szykuje małą do przedszkola u nas ładna pogoda od rana słoneczko świeci będzie przyjemnie dziś.Miłego dnia
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Dzień dobry
joweg trzymam kciuki jednak nadal bo cuda sie zdarzają !!!!!!
madlen, Rozia a pamiętacie jak było z losiczką spontaniczny seksik, potem nerwy bo to miał był cykl bez starania a tu proszę..... także tego życzę aby sie udało własnie teraz, a madlen jakoś da radę jechać na wakacje z fasoleczką
wiola miłego dnia u nas tez piękne słoneczko az miło
joweg trzymam kciuki jednak nadal bo cuda sie zdarzają !!!!!!
madlen, Rozia a pamiętacie jak było z losiczką spontaniczny seksik, potem nerwy bo to miał był cykl bez starania a tu proszę..... także tego życzę aby sie udało własnie teraz, a madlen jakoś da radę jechać na wakacje z fasoleczką
wiola miłego dnia u nas tez piękne słoneczko az miło
reklama
Podziel się: