reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

no to tempka ok na ciążę, bo w buzi jest niższa... Zerknij sobie na mój poprzedni wykres, najwyższa temperatura w fl to 36,6
Ja mierzę właśnie w buzi

reklama
Rozia taki luz jest najlepszy ;-)
ja na razie mialam sie nie starac,w piatek byl dziki seks,a w sob.test owu pokazal II krechy :-D <zupelnie niespodziewanie >i teraz czekam czy sie udalo..:confused:..jak nie..to trudno..,bo w sumie na razie staranka mialy byc zawieszone ale jak sie uda to bedzie radosc :happy2:
Joweg takie rozczarowania zawsze sa ciezkie..mysl pozytywnie,a bedzie dobrze :tak:

madlen79- do jutra juz nie dlugo mierzylam temperaturke se z rana przedwczoraj 36,6 wczoraj 36,5 a dzis 36,9 to chyba troche za niska jak na ciaze co ???

Joweg skoro tempka rosnie to bardzo dobry znak:tak:......nie ma regoly ze musi miec 37.....musi byc wyzsza od podstawowej ale nie mierzysz caly cykl wiec ciezko powiedziec jaka ona jest :confused:
ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
Ja zmykam spac i mam nadzieje ze Zzagubiona , Losiczka szybko tu wroca :tak:

Dobranoc Rozia ja tez uciekam ;-)

Dzień dobry trzymam kciuki za zZagubioną i Nadie że by szybciutko do nas wróciły i żeby królewnie sie tak bardzo do nas nie spieszyło niech jeszcze u mamusi w brzuchu na swój czas poczeka:-) Joweg-z całego serca życze ci II kresek i czekamy na wiadomość od ciebie:-):tak: Ja szykuje małą do przedszkola u nas ładna pogoda od rana słoneczko świeci będzie przyjemnie dziś.Miłego dnia:happy2:

Dzień dobry
joweg trzymam kciuki jednak nadal bo cuda sie zdarzają !!!!!! :tak:
madlen, Rozia a pamiętacie jak było z losiczką :) spontaniczny seksik, potem nerwy bo to miał był cykl bez starania a tu proszę.....:) także tego życzę aby sie udało własnie teraz, a madlen jakoś da radę jechać na wakacje z fasoleczką :) :-D
wiola miłego dnia :) u nas tez piękne słoneczko :) az miło :)

reklama
Witam się z rana, ale u mnie beznadziejna pogoda ... masakra :-(
Joweg trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miłego dzionka, u mnie pochmurnego :confused:

Do góry