reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam się i ja
Zagubiona trzymam kciuki za ciebie i Nadusie
Ilonka kochanie podaj jeszcze raz linka na to łóżeczko bo nie wchodzi

reklama
hej dziewczynki:-) jeszcze tylko chwila rozmowy z mama na skypie i wracam
Domisia ale sie stesknilas za mezem ale jakie mile sa powroty :-D
Ilonka dokladnie maz zadowolony:tak: a ja uwalona :baffled:

Ilonko dziękujemy za wiadomość a więc Nadia nadal w brzuszku tam gdzie powinna być :tak:Pozdrawiamy zzagubiona i czeekamy na ciebie

Melduje się i ja wieczorową porą :-D
Zzagubiona dobrze to tak się skończyło... wypoczywaj i wracaj do nas kochana ;-)
Kurcze a mi się ciągle jeść chce wiecie, a mam pytanko czy mogę jeść lody śmietankowe z adwokatem? Bo dziś miałam taką ochotę na lody i m kupił tylko takie bo innych nie było

Marta no pewnie że możesz,tego adwokatu jest tyle w tych lodach co kot napłakał więc spokojnie :) :tak: swoją drogą to tez bym zjadła ale bakaliowe bo uwielbiam :)

Ilonka - dzięki za informacje od Zagubionej...wszyscy tu na nią czekamy :tak::tak::tak: ... cena łóżeczka zaporowa....no ale bez dwóch zdań jest śliczne :tak:

Cześć dziewczynki :-)

Witam po małej przerwie :-) Potrzebowałam czasu,żeby się otrząsnąć, a później taki kocioł się u mnie w pracy zrobił,że nie byłam w stanie nic już pisać ( ledwo czytałam).

Dobrze,że u zZgubionej i Nadii wszystko ok:-) I oby już tak do końca zostało !!!!

Tak Kobitki, wysłałam męża samego, on szczęśliwy, bo przegadali z przyjacielem 2 noce. Ja zadowolona, bo nie musiałam patrzeć na żonę przyjaciela miesiąc przed porodem, która wcale tym faktem nie jest zachwycona ( delikatnie mówiąc...) ech szkoda gadać...
Ja spędziłam super weekend z przyjaciółmi i znajomymi i zdążyłam się stęsknić :))))) mrrr oj jeszcze bardziej doceniam męża jak przez chwilę jestem sama...jak mnie nie przytula przed snem... za 2 godzinki będzie już w domku :)))

reklama
Do góry