reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ania to nie pozostaje mi nic innego jak zaciskać kciuki tak mocno jak tylko potrafię :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie OK :) weekend jak zawsze szybko mija :( no ale teraz bede żyć zbliżającą sie wizytą :) :Liczymy na tego naszego maluszka ze sie ujawni :) bo bardzo bym chciała juz mówić np po imieniu do brzuszka , Bo Jaś czasem mówi dzidzia Julia:baffled: :-D a mąz juz czeka aż bedzie czuć kopniaczki bo dziś z pół godziny trzymał ręke na brzuszku, ja czułam a on moze raz coś poczuł , także juz powolutku sie zbliżamy do tego etapu :)

NO nic lecimy na spacerek póki słoneczko śliczne świeci :)

anisiaj super gratuluję :)

reklama
Ilonko trzymam kciuki za córeczkę :tak:i cieszcie się ładną pogodą póki jest u mnie też piękna wiosna oby już z nami została bo ten brak słońca daję mi się już we znaki :wściekła/y:
Ps wyłapałam wszystkie fluidki tym razem się nie podzielę z innymi :-p

anisiaj załóż sobie suwaczek cyklu co byśmy miały łatwy wgląd do ciebie:-p;-)

Katy a ty co się ukrywasz??

Anisiaj życzę wielu takich rocznic
Ja właśnie wróciłam ze spacerku, byłam na cytadeli a ludzi tyle że szok masakra, szkoda tylko że tak wiało.
Ania trzymam kciuki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anisiaj na tej stronie masz linki do różnych wielkości pod spodem masz mniejsze ;) tak chodziło mi o to

Katka wyłaź z ukrycia bo się zaraz u ciebie zjawię i cię zbiję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super anisiaj teraz dużo lepiej

Gosiulek wczoraj nie zdazylam ci odpisac :sorry2:ale wiesz ze u mnie drzwi zawsze otwarte :tak:
Anisiaj GRATULACJE waszej malej rocznicy ;-)
Jane kochana mozemy zamowic tutaj leki na recepte bez recepty:baffled:.....bo oni maja chyba jakies wtyki w pl aptekach..........jak dzisiaj zamowie to bede miec ja za tydzien:tak:....ale juz kumpela wczoraj mnie uratowala...i ma dla mnie kilka tabletek ale dowcipnych:-)
Ilonka super ze dalas nam znac co i Zzagubionej....mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i szybko do nas wroci cala i zdrowa z Nadia ale jeszcze w brzuszku :-)
Agnes imprezka udana:tak:...ale chyba ogluchlam po niej...:baffled: tak sie faceci przekrzykiwali ze nieszlo nic powiedziec....jeden z gosci to mowca :-D
badanie krwi robilam i mialam cholesterol za wysoki, niedobor wit b3, i cos nie tak z watroba i mialam pozniej kolejne badanie krwi i wyniki beda we wtorek...to bylo znow pod katem watroby....reszta wynikow wyszla dobrze ....:tak:
Jane Ania Ilonka imprezka spoko ale to jednak za duzo ludzi jak na jeden raz:baffled:...wiecej biegalam jak siedzialam.....jak juz wszystkim podalam cieple danie to juz trzeba bylo zbierac talerze od tego co dostal pierwszy i myc je na kolejne jedzenie:baffled:........masakra.....dobrze ze jeszcze czesc wladowalam do zmywarki...jestem wypompowana.....po 4 h snu jestem jak kapec

Aniabuchowicz - no to dzięki Tobie mam 3 nowe suwaczki ;)

KatyB - dziękuję ;) mężulo właśnie pichci jakiś romantico obiad i dostałam piękny bukiet :)))

hej Kobitki, jak weekend? Ja w domku, wysłałam męża do Szczecina do przyjaciela :) oj stęskniłam się już za nim> Miałam babskie spotkania i było super ale strasznie się cieszę, że już dziś wraca :))))
U nas staranka w tym miesiącu spontaniczne, mierzę temp do owulki a potem to zobaczę :) Dalej łykam B6 i Mg na dłuższą fl , w tamtym cyklu pomogło zobaczymy jak tym razem. Buziaki i miłego wieczora :)))

reklama
domiśka to jednak mąż pojechał sam ?????????? jakoś wybrnęliście z tej sytuacji ???? BO mówiłaś ze TY nie masz chęci jechać zbyt !!!
Katy czyli wiecej latania miałam niż tego wszystkiego, ehh no ale mąz pewnie zadowolony z imprezki :)

Lori kochanie prosze szukałam i natrafiłam na to łóżeczko które CI sie podobało :) ale cena mnie zniechęciła :( a szkoda bo piękne !!!!!!!!!!!
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=831

Ostatnia edycja:
Do góry