reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej kobitki :-)

Ilonko jak będzie kontaktowac się z Zagubioną przekaż buziaki i uściski:*

Ilonko mam jescze prośbe bo wczoraj gadaąłm z M i on woli jechac i kupić na miejscu taki nebulizator i mamy w Gdansku taki sklepi jest dostępny od ręki a na tym nam najbardziej zależy, bo jutro bym poszła do lekarza to odrazu moge go używac i nie będe czekać do wtorku czy środy aż mi przyślą.

Znalazłam dwa jutro rano będę chciala po to jechać czy moglabyś zerknąć na oba który Ty byś wybrała:

https://www.hurt.com.pl/inhalator-philips-respironics-family,p8400.html
https://www.hurt.com.pl/inhalator-tech-med-neb-aid-tech-med,p8360.html

nie wiem który, na parametrach to sie nie znam a ten drugi tech-med to firma która się zajmuje tylko sprzetem medycznym. Nie wiem czy lepszy może tego philipsa.

Czekam na podpowiedzi
Z góry dziekuję :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej laseczki!

nie było mnie kilka dni. wszystko jednak nadrobiłam. po prostu brak weny mnie dopadł do pisania. ale pomału widać wiosnę, słoneczko to i energii mam nadzieje wiecej będę miec i częściej wpadac do was.

zagubiona kochan trzymajcie się cieplutko. trzymam kciuki aby było wszystko ok

katy jak imprezka? kochana ty robiłas jakis czas temu wyniki i co byłaś już u lekarza? bo nie zauważyłam takiej informacji

dzisiaj u mnie dzień lenistwa. wczoraj trochę za duzo porobiłam i wieczorem to odczułam. padłam juz o 21 i spałam 12 godziny. więc dzisiaj juz spokojniej. wpadm jutro buziaki i miłej niedzieli

witam
u nas dziwna pogoda rano deszcz a teraz super słoneczko:)
dostałam @ i brzuch boli:(( ale dobrze że dziś a nie w poniedziałek.

agnes nie szalej tak:)

katy no właśnie jak się udała impreza??

zagubiona trzymajcie się!!!!!

Jane ciesze się że @ w końcu przyszła a razem z nią nowy cykl oby teraz nie wykiwał cię jak ten poprzedni ;-)
Katy pochwal się jak tam wczoraj imprezka:tak:

Ostatnia edycja:
anaber hmmm, oba sa dobre te inhalatory wiec to juz Wasza decyzja który kupicie,

ale ja bym chyba kupiła ten
https://www.hurt.com.pl/inhalator-tech-med-neb-aid-tech-med,p8360.html
ponieważ ma 2 tryby nebulizacji wolny i szybki, u mnie tego nie ma w moim wiec to juz jakiś plus !!!!!!!!!!!!!

Katy opowiadaj jak impreza :)
Jane no to w tym cyklu juz nie przegapcie jajeczka :) trzymam kciuki złotko !!!!!!!!!!!!
Ania a co tam u Ciebie ???????????? wykresik masz ładny, jakieś objawy ???????? :)

Wybaczcie ale jeszcze nie pisałam do zagubionej, zaraz idziemy na spacerek to kupie kartę i napiszę !!!!! NO ale skoro Ona nie pisze to pewnie odpoczywa sobie !!

Ilonko objawy?? hmm w tej chwili poza ciężkimi i twardymi piersiami raczej nic wczoraj bolały jajniki i macica z jednej strony teraz czasami tylko jajniki na zmianę dają o sobie znać ale to tylko kilka sekund trwa. poza tym
nic się nie dzieje miałam wzdęcia kilka dni ale już ustały :-p nie nastawiam się co by się znów nie załamać zobaczymy może w piątek zatestuję no chyba że tempka zacznie spadać to wiadomo że nie ma sensu
Pozdrawiam i całuję a co u ciebie Ilonko??

Witajcie,

zZagubiona - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*

My dzisiaj świętujemy swoją 7 rocznicę od pierwszej randki, ale byliśmy wtedy dzieciakami ;)

anisiaj miłego świętowania i kolejnych pięknych rocznic :tak:
dziewczynki gdzie wy się podziewacie dzisiaj :szok:pusto tu aż smutno

reklama
jeśli wszystko będzie dobrze(czyt,tempka) to w piątek chyba że zacznie spadać to nie testuję a Ty jak z cyklem?? i starankami??

Do góry