reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej kochane,wpadam na szybko..
nadrobie was dopiero w tyg.bo weekendy to u mnie sa bez kompa..jedynie w locie..
ale podziele sie z wami radosna nowina..mam owu !!!!,a tak sie balam ,ze u mnie cykle bezowulacyjne...:zawstydzona/y:,robilam teraz testy,a ze moje cykle sa jakie sa..to nawet nie wiedzialam kiedy zaczac..i jak do tej pory byly negat.a tu dzisiaj niespodzianka..kreska testowa taka sama ,a nawet mocniejsza od kontrolnej..z tego niedowierzenia,zrobilam 3 :-D i kazdy taki sam...tak sie ciesze,ze :szok::szok:
przytulanki byly wczoraj..na ta nasza 10ta rocznice..,a dzisiaj juz nie..bo my na razie 3baby odkaldamy..,ale jak wczoraj sie udalo,to nic sie nie stanie..:happy2:
kochane ,sciskam was mocnooooo i do zobaczenia,a raczej do napisania po weekndzie .buziaczki dla was :*********

reklama
Kochane wiadomośc od zagubionej !!!!!!!!!

Gin zostawił ją w szpitalu ponieważ po badania zaczęła plamić, ale wszystko ok ogólnie, robią jej badania i sprawdzają czy nie ma może infekcji macicy, z malutką wszystko dobrze waży 1,270kg, dają zagubionej zastrzyki ze sterydami aby w razie wcześniejszego porodu malutka miała rozwinięte płucka !!! także trzymamy mocno kciuki aby Nadia została u mamusi jeszcze w cieplutkim brzuszku :)
Jestem z nią w stałym kontakcie także bedzie pisać na bieżąco :)

anaber słoneczko jak kasa bedzie to kup inhalator bo naprawde teraz cieszę sie ze zainwestowałam bo np nie trzeba antybiotyku dawać tylko te kropelki Berodual i kaszel i katar mija, widzisz ja sie męczyłam tydzien nie spaliśmy po nocach a tu po jednej inhalacji od razu kaszel minął prawie całkiem !!!!!!! inhaluję go różnie, bo zalezy ile wytrzymuje ale staram sie zawsze 5 min , zagaduje go , i tak 2 razy dziennie, albo po 3 min 3 razy dziennie,
aha słyszałam ze syropek DexaPico na kaszelek jest dobry, bo mi polecała go doktorka i znajoma !! :)

madlen a to ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Gosiulek czyli sie fajnie sprawuje inhalator ?????????????? i nie tylko dla dzieci ale i dla nas dorosłych to fajna sprawa :) mąz czasem się inhaluje kropelkami Inhalol :)

kurcze zagubiona :-( trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok!!!!

madlen gratulację wytropienia owulki:tak: mi się w tym cyklu nie udało, zrobiła mnie w balona...

mialam puscic smyki na kompa..ale..
tu taka wiadom.od zagubionej...kochana,trzymaj sie ,wsio bedzie dobrze...&&&&&&&&&,oby Nadinka posiedziala jeszcze u mamusi w brzuszku :tak:
Losiczka buziak dla ciebie..jak juz cie odblokuja,to szybciutko wracaj do nas ;-)
Katy udanej imprezki i nie denerwuj sie kochana,bo ci prolaktyna skoczy..ale fakt..tez bym sie wkurzyla na tego babsztyla..:wściekła/y::wściekła/y:,teraz juz nic nie zrobisz..:-(..a ja nie wiem,co ci pisac,bo nigdy lutki nie bralam..
dopiero teraz faszeruje sie tabletkami..:-D
jane wytropilam ja..:-D,a tak sie balam,ze u mnie cykle bezowulacyjne..a dzisiaj to ma taki power,ze normalnie gory moge przenosic :-D:-),bo zapalilo sie swiatelko w tunelu..,ze jednak dzieci jeszcze moge miec..tylko trza odpuscic..bez napinania..,tak jak kiedys...

gosiulek73 a jaki kupiłas taki jak Ilonka mi przysłała linka?? z tego co widze to jest w dość rozsądnej cenie bo philipsa to już tak ze 160 trzeba liczyc. kurcze nie wiem czym się kierować przy kupnie zupełnie sie na tym nie znam :sorry:
Ilonka już właśnie rozmawiałam z M i kazal mi zamówić i nie czekac ja tez ostatnio czesto łapie infekcję i lepiej inhalowac niż ciagle te leki przyjmować. W poniedziałek zamówię to we wtorek będzie. Tylko jaki :confused: ni ewiem czym się kierować
Ilonka życz zdrówka zagubionej, kurcze i czasem jest się dorze wymienić tel. kom bo naprawde czasem chwila i nie ma jak powiadomić.

reklama
Do góry