reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzisiaj mam urodzinową imprezkę mojego chrześniaka, ale postanowiłam trochę na bb naskrobać, bo dawno nic nie pisałam. Jak mam zmiany nocne to dni mi mijają jeden za drugim a ja nawet nie wiem kiedy.
Scoti, mój chrześniak miał problem z robieniem kupki, żeby ją zrobić to najpierw latał po pokoju jak szalony, a żeby do nocnika to już w ogóle była jazda. Mój brat wziął się na sposób i zrobił mu taką tablicę na którą przylepiał jedno słonko za każdą kupkę zrobioną do nocnika. No i później jak mój bratanek zebrał ileś tam słoneczek to kupowali co tam bardzo chciał. I problem się skończył, więc sposób wypróbowany:-)
Zagubiona, dzwoniłaś do lekarza? Co powiedział? Co do kota to mój nie gustuje w swetrach, za to gustuje w drapaniu mebli, gonimy go, ale jak nas nie ma to robi co chce uparciuch. Najgorzej, że jak jeździmy do moich Rodziców to też sobie pozwala, oduczyć nie możemy. W Twoim wypadku to wyjście jest takie, żeby chować ciuchy tak, żeby kot się do nich nie dostał.
Katy, wypaśne menu masz:tak:

reklama
Witam się i ja ale tylko przelotem bo zaraz mam gości.
Joweg trzymam kciuki
Zzagubiona to dzwoń do lekarza nie ma co czekac aż do wizyty bo to za długo.
Wiolka a u mnie od rana pada i brzydko jest aż się nie chce nigdzie wychodzic.
Dzona udanej imprezki
Z moim humorem już trochę lepiej wiecie :tak: przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miłego weekendu kochane :-)

zZagubiona- jak sie tylko do gona dodzwonisz to daj znać Joweg-nie starali ci sie cykli uregulować?Moja koleżanka brała tabsy na uregulowanie cyklu i jej pomogło:-) Ja po obiadku na drugie danie dziś jedliśmy pierogi z truskawkami polane śmietanką z cukrem:-p:happy2:U mniie też sie pogoda popsuła troche ale nie pada znajoma poszła a mała standardowo ogląda minimini

Gosiulek no wiesz u mnie z głową od dawna nie tak, ale dziś juz nie boli :-D hihi :) dziękuję, ja tez mam nadzieje ze zadzwoni i go zatrudni !!!!!!!!
Anaber a nie masz inhalatora ?????????????? Jak nie masz to zainwestuj 100zł i kup , to CI nigdy nie zginie, widzisz Jaś kaszlał tydzien , inhalowałam go solą fizjologiczną ale widziałam ze nie pomaga poszłam do lekarza dała mi bo chciałam takie krople do inhalatora Berodual (20zł) i po jednej inhalacji jaś juz spał całą noc bez kaszlu !!!!!!!! Także wiesz teraz bedzie drugie dzieciątko wiec to naprawde zbawienie jeste w domu!! a krople to są i są i zawsze mozna podać jak kaszel czy katarek sie pojawia :) zdrówka dla Igorka !!!!!!!! Ja dałam za mój inhalator 100zł w aptece normalnie, ale ne necie tez są ja mam taki INHALATOR SOHO MidiNeb cena 109.90 PLN

tam są ustniki maseczka dla dorosłych i dla dzieci :)

Katy kurcze ale pyszności bedą !!!!!!!!! chętnie bym się wprosiła ale za daleko :-p udanej zabawy :)

zagubiona a może mała tak nisko siedzi juz ????? sama niewiem, dzwoniłaś juz do gina ?????????????????

Ja zmykam kroić sałatkę, bo dopiero co wstaliśmy wszyscy :) drzemka po obiadku :) aż miło :)

losiczka pisała ze do piątku jest zablokowana, odezwie sie jak juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki przepraszam :sorry2:ze nie nadrobilam waszych wpisow ale naprawde nie mam kiedy....jutro nadgonie :tak:

Powiedzcie mi moge teraz przerwac Lutke.????.....bo zjadlam juz ostatnia a moj m pojechal odebrac ze sklepu zamowiona a te p**dy sprzedaly komus innemu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no taka mam nerwe ze chyba wszystkich wystrzealm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na dodatek goscie beda za godzine a ja upocona....u****na sprzataniem nie wykapana no ryczec mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I co ja mam teraz zrobic?????:szok::szok::szok::szok:

Katy biedaku ale p.....dy ja pier...... nie mam normalnie słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochanie wyluzuj !!!!!!!!!!!!!! puśc sobie muzykę weź głeboki oddech i weź prysznic to jedyne co możesz zrobić a jeśli nie masz lutki to nic niestety nie zrobisz:no:tak mi przykro nie wiem co ci jeszcze napisać

Ilonka no kurcze nie mam :-( za każdym razem jak zachoruje to myślę o tym ale teraz juz bede musiała. Jak Igor nie chorował to odwlekałam bo wiadomo inne wydatki. zawsze coś :wściekła/y: naszczęście w nocy tak nie kaszle ten kaszel jest taki mokry odrywający w nocy obudzila go tylko temp. ale dostał paracetamol i spał do rana. dałam mu dziś Pulneo jeszcze mi zostal z ostatniej choroby teraz zaczyna kichac i leci mu z nosa. Zobacze do jutra jak coś to podjade z nim na dużur pediatryczny do przychodni.
Ilonko a napisz mi jak dlugo może pracować ten wój inhalator jak długie cykle można robić??
Gosiulek no wiesz u mnie z głową od dawna nie tak, ale dziś juz nie boli :-D hihi :) dziękuję, ja tez mam nadzieje ze zadzwoni i go zatrudni !!!!!!!!
Anaber a nie masz inhalatora ?????????????? Jak nie masz to zainwestuj 100zł i kup , to CI nigdy nie zginie, widzisz Jaś kaszlał tydzien , inhalowałam go solą fizjologiczną ale widziałam ze nie pomaga poszłam do lekarza dała mi bo chciałam takie krople do inhalatora Berodual (20zł) i po jednej inhalacji jaś juz spał całą noc bez kaszlu !!!!!!!! Także wiesz teraz bedzie drugie dzieciątko wiec to naprawde zbawienie jeste w domu!! a krople to są i są i zawsze mozna podać jak kaszel czy katarek sie pojawia :) zdrówka dla Igorka !!!!!!!! Ja dałam za mój inhalator 100zł w aptece normalnie, ale ne necie tez są ja mam taki INHALATOR SOHO MidiNeb cena 109.90 PLN

tam są ustniki maseczka dla dorosłych i dla dzieci :)

Katy kurcze ale pyszności bedą !!!!!!!!! chętnie bym się wprosiła ale za daleko :-p udanej zabawy :)

zagubiona a może mała tak nisko siedzi juz ????? sama niewiem, dzwoniłaś juz do gina ?????????????????

Ja zmykam kroić sałatkę, bo dopiero co wstaliśmy wszyscy :) drzemka po obiadku :) aż miło :)

losiczka pisała ze do piątku jest zablokowana, odezwie sie jak juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej jestem

katy
kurcze a nie możesz kupić w innym sklepie?? A kiedy będą mieć??
Jak ty to w ogóle kupujesz?? U was jest bez recepty?? tak czy siak kanał!!!! Nie dziwię się że jesteś wkurzona.

ja dalej czekam na @... jedyne z czego się ciesze to z tego że fl mi się wydłużyła:))) jupii

mój 400 post:-)

Ale tu cicho dziewczyny :szok:
Katy współczuje co za głupie dupy jak mogły sprzedać komuś innemu :wściekła/y:
Jane brak @ to dobry znak trzymam kciuki.
Znajomi już poszli bo mają półroczną córeczkę i już bardzo marudna była, tak się objadłam że mnie brzuch boli teraz :sorry2:

reklama
marta w tym cyklu nie ma co trzymać kciuków bo bobosexów nie było a @ już chcę dostać bo nowy cykl się zacznie:)

Do góry