reklama
Z
zZagubiona
Gość
witajcie dziewczyny melduje ze jestem ale nie za dobrze sie czuje moj bol krocza jest juz tak nie do zniesienia ze kazdy drobny ruch sprawia ogromny bol ehh troche mnie to martwi zobacze co gin powie ehh
Z
zZagubiona
Gość
wizyte 27 ale ja nie czekam na nia bo nie wytrzymam dzwonie do gina on chyba dyzur w szpitalu ma
-Lorelain-
Fanka BB :)
Zagumiona - kurcze a wiesz od czego moze cie tak bolec? jaki to jest rodzaj bólu? ... moze jak cie to bardzo niepokoi to pojedz do szpitala
anisiaj - bede czekac z niecierpliwoscia na twoje testowanie
joweg - jakie badania bedziesz robic w klinice? ... lekarz cos mówił dla czego sie nie udało invitro ?
Katy - ale szalejesz dzisiaj kulinarnie
anisiaj - bede czekac z niecierpliwoscia na twoje testowanie
joweg - jakie badania bedziesz robic w klinice? ... lekarz cos mówił dla czego sie nie udało invitro ?
Katy - ale szalejesz dzisiaj kulinarnie
Z
zZagubiona
Gość
bol jak bym miesnie naciagnela wiem ze normalny jest i taki mialam caly czas ale ok kilku dni nasilil sie do tego stopnia ze jak przekrecam sie czy wstaje to zeby zacislam z bolu chodzic nie moge a dzis jeszcze promieniuje do plecow i podbrzusza ehh jak nie urok to sraczka zawszw cos
reklama
lorelein- w sumie to to bylo u mnie samoistne poronienie niby bo spanikowalam, a tak to wiesz powiedzial ze in vitro nie da nikomu 100% szans , mi dawali 90% i ze niby zarodki mogly byc zle genetycznie czy cos ale w sumie tak se mysle az dwa zle???? mam jesczze 3 zamrozone i jak sie dobrze rozmroza to zabieram wszystkie trzy ze soba , i znowu bedzie gadanie " za duze ryzyko ciazy mnogiej" hehehe nie wiem w sumie jakie badania beda mi wykonywac ale z tego co pamietam to znowu jakies hormony czy cos....powiedza mi niedlugo i maz moze zrobi badanie nasienia jak go namowie a to bedzie nielada wyczyn heheh wydaje mi sie ze mam cos z hormonami czy cos bo kurcze caly czas mam takie cykle dlugie i wogole :/
Podziel się: