reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witajcie dziewczyny melduje ze jestem ale nie za dobrze sie czuje moj bol krocza jest juz tak nie do zniesienia ze kazdy drobny ruch sprawia ogromny bol ehh troche mnie to martwi zobacze co gin powie ehh

zzagubiona- trzymja sie kochana !!!!:) to dzwon niema na co czekac , ja czekam na @ i tez bede dzownic do kliniki :)

Zagumiona - kurcze a wiesz od czego moze cie tak bolec? jaki to jest rodzaj bólu? ... moze jak cie to bardzo niepokoi to pojedz do szpitala

anisiaj - bede czekac z niecierpliwoscia na twoje testowanie :tak:

joweg - jakie badania bedziesz robic w klinice? ... lekarz cos mówił dla czego sie nie udało invitro ?

Katy - ale szalejesz dzisiaj kulinarnie :tak:

bol jak bym miesnie naciagnela wiem ze normalny jest i taki mialam caly czas ale ok kilku dni nasilil sie do tego stopnia ze jak przekrecam sie czy wstaje to zeby zacislam z bolu chodzic nie moge a dzis jeszcze promieniuje do plecow i podbrzusza ehh jak nie urok to sraczka zawszw cos :wściekła/y:

reklama
lorelein- w sumie to to bylo u mnie samoistne poronienie niby bo spanikowalam, a tak to wiesz powiedzial ze in vitro nie da nikomu 100% szans , mi dawali 90% i ze niby zarodki mogly byc zle genetycznie czy cos ale w sumie tak se mysle az dwa zle???? mam jesczze 3 zamrozone i jak sie dobrze rozmroza to zabieram wszystkie trzy ze soba , i znowu bedzie gadanie " za duze ryzyko ciazy mnogiej" hehehe nie wiem w sumie jakie badania beda mi wykonywac ale z tego co pamietam to znowu jakies hormony czy cos....powiedza mi niedlugo i maz moze zrobi badanie nasienia jak go namowie a to bedzie nielada wyczyn heheh wydaje mi sie ze mam cos z hormonami czy cos bo kurcze caly czas mam takie cykle dlugie i wogole :/

Do góry