reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam i Ja
Ja tak samo lece na zakupy , obiad trzeba zrobić, sałatkę jarzynową bo mam taką chęc ze hej !!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia :)

no ja tez poczytałam co pisała losiczka, mam nadzieje ze szybko ją odblokują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh!!!!!!!!!!

reklama
Hej
Ilonka śniłaś mi się.Nie pamiętam szczegółów ale mówiłaś że Twój mąż jest w klinice.
Trzymam nadal kciuki żeby facet zadzwonił i mąż dostał tę pracę.
Mam nadzieję że dzisiaj z głową ok.
Nie wiem od czego zaczynać,od sprzątania,spaceru,zakupów.Nie wiem.;-)

Miłego dnia Kochane

Witam wszystkich ;-)

mój Igorek znowu ma wysoka temp. w nocy miał 38,5 wczoraj tak cos kaszlał - kaszel taki mokry i słychac ,ze mu sie odrywa ja bym powiedziała ,ze to taki końcowy po chorobie ale teraz? Gardła nie ma czerwonego i zaczyna cos kichac i pociągac nosem więc pewnie bedzie katar. Dwa tyg. temu bral antybiotyk Agumentin bo niby była angina ale nie wiem czy to dokońca tak było. A od wczoraj ten kaszel. Teraz ma tem. 37,5. Kurcze nie wiem co mam robić:-( już mi sie wszystkiego odechciała w tą sobotę.

Jeśli chodzi o losiczkę nie może zalożyc sobie nowego nicka i wpaść do nas?? czy to jest ban na adres IP??

Katt no w koncu sie pokazalas :-D jak sie czujesz???
Gosiulek zacznij od spacerku zawsze to wprowadzi w lepszy nastroj ;-)
Anaber zdrowka dla Igorka :tak:
Ja na razie tez zmykam ale pozniej zajrze....bo mam ogrom pracy kiedy ja sie wyrobie :szok:

a z menu na dzisiejsza imprezke :
panna cotta z musem truskawkowym
tort kawowo-orzechowy
salatka z mozzarella
salatka selerowa
sledzie w smietanie
galaretka ..studzielina
ryz z mieskiem po chinsku
wedlinki i 4 rodzaje chlebka :-)
Ps....mam nadzieje ze Losiczka szybko wroci;-)

Dzień dobry i j sie dzis witam:-)u mnie też piekna pogoda aż żyć sie chce troche posprzatałam zaraz na zakupy ide koleżanka ma do mnie z dzieckiem wpaść na plotki także jak będę miała czas po południu to do was zajrze Katy pyszności same jak ci cos zostanie to mam nadzieje że sie podzielisz z koleżankami na forum:-) Miłego Dnia :happy2:Wszystkim

Witajcie :)

Dzisiaj mamy leniwą sobotę, pierwszą od grudnia chyba ;) Wczoraj świętowałam urodziny i niestety w naszej tabelce powinno być 28 już ;) A dzisiaj idziemy na Kabaret Hrabi do Kongresowej, a jutro mamy 7 rocznicę bycia razem, więc mam weekend pełen relaksu :)

No i 29 dzień cyklu, ostatni miałam 36 dniowy, więc pewnie zbliża mi się powoli okres. Bolą mnie piersi, ale tylko nocami, co mnie dziwi. Poza tym marzę sobie o prezencie na urodziny w postaci II kresek, ale póki co czekam z testem, bo chyba jest za wcześnie i nie chcę się nakręcać.

anisiaj- hej , widze ze ty masz tez ten cholerne meisiaczki takie dlugie ja mam dzis 35 dzien cyklu i dalej nic , w tym ze temperatura 36,5 wiec w ciazy napewno nie jestem , wiec czekam spokojnie na moja @ :)

joweg - ja to w ogóle mam cyrk po odstawieniu prochów, nigdy nie wiem kiedy mogę się spodziewać @

ja tempki nie mierzę, kolejny raz obiecuję sobie, że od następnego cyklu.Mówisz, że 36,5 to nie możesz być w ciąży? Kompletnie się nie znam, jaka tempka jest po zapłodnieniu, czy jest jakaś reguła?

edit: ok przemyślałam i już wiem, że tempka jest wysoka pod koniec cyklu i musi się utrzymywać jeśli marzymy o II kreskach. powrót do biologii się przydaje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj- ja mam problemy z @ od nieudanego in vitro , najpierw 43 dni cykl potem 32 a teraz juz 35 dzien i dalej nic :/ mam nadzieje ze lada dzien przyjdzie i pojade do kliniki w koncu na wizyte :)

Do góry