reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnieszka_dk- gdyby to bylo takie proste :) hehhe poczekam spookojnie i @ napewno przyjdzie niedlugo :)

ale dzieki kochan e!!!!

czesc dziewczyny

marta
no to nieciekawie to wyglada kuj zelazo puki gorace kochana i narob im kolo d***

joweg
&&&&&&&

dziewczyny a ja mam bardzo duzy problem ryczec mi sie chce normalnie moj kot zzera wszystko co spotka na swojej drodze nie mam pojecia co robic rece opadaja jakis czas temu zauwazylam ze zjada koc polarowy kilka dni temu zjadl mi spory kawalek poncza w nocy a dzis patrze a ten dupek zjadl mi sweter nawet nie wiem kiedy wiec zaczelam szperac w rzeczach ktore nosze i do ktorych moze miec dostep a tam wszystko co z welny poobgryzane :szok: nie wiem co mam z nim zrobic normalnie mam ochote przez okno nim rzucic ehh

Dziwne zagubiona, że kotu ubrania smakują... że pies zżera buty to rozumiem,ale kot swetry... to nowość.:confused:

ilonka, mi tam zawsze wychodzi, tyle że spód trzeba podpiec.

joweg, trzymam kciukasy za ciebie z całej siły!! Należą ci się te dwie kreseczki!!!

A mnie dziś podkusiło coś i kupiłam sukienusię dla Amelki. Pewnie będzie musiała czekać jeszcze parę lat, ale nie mogłam się oprzeć... wrzucę zdjęcie na grupę później:happy2:

zZagubiona-faktyczne wyjątkowego masz tego kota że ubrania ci zżera:baffled: może potrzebuje jakiejś zabawki żeby nie zajmować sie twoimi ubrania tylko czymś co może gryźć i niszczyć:confused: Co tutaj tak cicho?Ja wyniki prolaktyny będę miała we wtorek dopiero bo oni wysyłają do Krk do laboratorium i we wtrorek przywożą

reklama
nie wiem co jest ale chyba musze mu jakies badania porobic ehh zabawki on nie lubi ich kurde zeby on glodny chodzil to bym zrozumiala :dry:

Do góry