reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona no to masz wesoło :szok: szok, ja tez nie słyszałam aby koty jadły ubrania :szok:

Mnie pęka dziś głowa, nie daje rady juz, i wzięłam apap za rada Jasia :happy2: BO zapytał sie co sie stało wiec mówię mu ze mame boli głowę a on "chcesz apap" ????? :-D teraz jak byłam chora to pytał sie co ja biore wiec powiedziałam a teraz jak coś boli to juz wie ze trzeba wziąść apap !! cwaniak :)
no ale niewyrabiam naprawde taki ból :-(

reklama
Trochę się uspokoiło, mąż przyjął już to do siebie i jakoś teraz obmyślamy plan działania. Jak się uda to w następnym tygodniu podpiszemy umowę z bankiem, doradca nasz też nas uspokoił trochę i powiedział, że jest szansa. A to zwolnienie co ma przyjść do razu nie odbierzemy by zyskać na czasie trochę.
Joweg trzymam kciuki
Wiolka jak Twoja prolaktyna? Kiedy masz wyniki ? Aha właśnie doczytałam że wyniki masz we wtorek ale ja gapa jestem :szok:
Wszystkim przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie mówcie mi nawet o tym bólu głowy bo ostatnio mnie przez 2 dni tak głowa bolała że myślałam że oszaleje:angry: mam nadziaje że wam przejdzie:-) zZagubiona-może ci na złośc robi słyszałam od znajomej że jak zganiała kota z miejsca na którym lubiał siedzieć i raz go "zbiła"to później on jej robił siku do butów!!:szok: Marta-widzisz także głowa do góry i będzie dobrze:tak::happy2:

Gosiulek to razem dziś "umieramy" :-(
Marta wszystko na spokojnie a bedzie dobrze :) trzyma kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry