reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No właśnie to samo chcialam się zapytac u mnie w trójmieście wiosna za oknem nie wiem jak z temperatura ale wygląda pieknie. Ale rano był przymorozek bo szyby w aucie były zamarznięte. Buuuuuuu jak dobrze,że nie musiałam wychodzić tylko słysząłam jak sąsiedzi jechali na skrobaczkach :-)

reklama
Dziewczyny ja zaraz wybuchne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dwa tyg temu na bocznych ogloszeniach byl post napisany przez pana ktory prosil o pomoc. Zostali oszukani maja pelno dlugow 2 miesiecznego synka i proszo o pomoc w kazdej postaci. Od 2 tyg dziewczyny z bb kombinuja wysylaja sianko ,paczki a nawet osobiscie przywoza do tego pana a on wczoraj dal ogloszenie na gumtree ze prosi o pomoc bo nie ma mleka dla synka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie wiem moze to przez hormony ale normalnie cisnienie mi poszlo bo uwazam ze zaczeli przeginac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lorelain popatrz wlasnie na gumtree tam jest czasami wiele fajnych rzeczy . Ogloszenia sa dodawane za darmo. Sama mozesz zapytac jak cos potrzebujesz.

Hej Kobietki :-) Wszystkiego najlepszego w Dniu naszego święta :-):-):-)

Ilonko super tapeta:-) bardzo mi się podoba :-) A tempka poleciała dziś w dół :-( I to tak,że już tylko czekam na @, bo nic z tego nie będzie w tym cyklu:-( Aż mi się normalnie płakać chce :-(

zagubiona - tak dzieci interesują się później, chyba cos ok 1,5 miesiąca ale nie jestem pewna, ale Mati uwielbiał od samego początku bo on słuchał tej muzyczki i go to usypiało. Zawsze wieczorem po kąpieli musiałam mu nakręcić, ale on miał kupiona taką zwykłą tanią i chyba ją nawet wywaliłam albo komuś oddałam.

Lori ja do karuzeli podejdę tak jak Zagudbiona najprostrza i tyle my dla Igora kupiliśmy takie coś FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (2181811061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciężkie to jak cholera jak to wisiało nad dzieckiem to stracha miałam naprawdę no i baterie żarło okropnie , trochę pochodziło z 30 min i już się zacinała a bateryje szły pamiętam 2szt. R20 także tanie nie są. a no i jeszcze w zestawie był pilot ze nie trzebabyło wstawać to może było fajne ale to nie az tak aby tyle kasy wydawać. Ta karuzele sprzedalam bo odrazu wiedzialam ,ze nie bede chciała takiej dla drugiego dziecka. teraz kupię lekka nakręcaną i najzwyklejszą. bo i tak mojemu synowi to ta karuzela służyła po to aby się podciągać i wstawać także ugineła sie do materaca :) i szybko ja ściagneliśmy jakoś go to nie intersowało. :-) wolał tygryska i ssac jego ogon i metki :-D

reklama
ja pamietam ze siostra miala karuzele ale krotko co do czego to pozytywke z niej mama tylko nakrecala i kladla obok lozeczka

Do góry