Ja również się witam i buziaki przesyłam
Agnieszka_dk słuchaj akurat pracuję w tej dziedzinie także najpierw napisz który miałaś prześwietlany ząb górny czy dolny? i powiedz czy wogóle zapytały sie Ciebie czy jestes w ciąży? bo to jest ich zasrany obowiązek? i czy napewno nie miałaś fartucha zapinanego na szyję który osłania brzuch? i czy jestes w stanie powiedziec co mialas wkładane do buzi film czy taką płytkę z kabelkiem?
Lori a teraz reklamują takie pieluchy dla większych dzieci nie wiem jak to sie nazywa w sumie dokładnie to sa takie majtki, wiesz zawsze to wygodniejsze niż pranie i wysadzaj go przed samym zasnięciem . Mój Igor ostatnio przez sen po dwóch godzinach od zaśnięcie wstal z łóżka i koło komody zrobił k..ę chyba mu się pomylił ze jest na WC. dzięki bogu o 23 nie musiałam prać pościeli tylko jego wrzuciłam do brodzika i wyszorowalam płynami z Sephory aby ładnie pachniał
Ilonka pytałas czy mam lóżeczko tak mam po Igorku drewniane 120x60 i takie musi być bo mi większe nie wejdzie do sypialni.tylko je trochę odmalujemy lakierem wodnym takim bezpiecznym bo mi kolorystycznie nie bedzie pasowac do sypialni i si
zazdroszczę Wam ,ze możecie sobie powybierać teraz bym brała inna kolorystykę i inne wzory. Ale nie będę wydawac kasy jak większość mam. tymbardziej,że chcemy zrobic remont u Igorka w pokoju i przygotowac wszystko pod szkołę biurko itp.bo za rok się zacznie. Narazie ma taki mały stoliczek z krzesełkiem ale widze ze woli malowac w kuchni na dużym stole bo jest mu wygodnie.