reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki :-) Ale tu dziś fajnie było, a mnie nie było:-( A z ciekawostek: @ nadal nie ma, a test negatywny...
zZagubiona to po ciąży na allegro wystawisz;-)

reklama
oj z butami tak sie nie da za bardzo je kocham by komus odsprzedawac hihi wole zacisnac posladki i jeszcze chwile poczekac tak czy inaczej jak zrobi sie cieplej to o balerinach musze pomyslec wiec to mnie pociesza

Rozia no szkoda ze wczorajsza tempka zaburzona bo bylo by wiadomo czy dzisiaj spadla czy sie utrzymuje...wiec zobaczymy jutro....czekam z niecierpliwoscia :tak:

Zzagubiona to kup sobie cos innego:tak: co ci humorek poprawi a szpileczki beda nagroda na koniec za te wszystkie wyrzeczenia ;-)

no właśnie Katy... A Ty pisałaś,że wit B6 na wydłużenie fl, więc może dlatego tak mam ? Że po tych witaminach mi się wydłużyła faza?

Aj Zzagubiona napewno by sie cos znalazlo
Rozia tak ja pisalam ale ty chyba nie dlugo bierzesz ta wit tak???
Nie wiem czy jej dzialanie jest az tak silne??? Ale moze to nie to;-)

reklama
Dobranoc kochana;-)

Rozia ja na razie na luzie i mam nadzieje ze tak zostanie nic mnie nie kluje nie szczypie itp tylko lepetyna mi dzisiaj tak nawala ze zaraz zejde :zawstydzona/y:

Do góry