reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie ;-)
strasznie mi zle ze nie moge was tak czesto nawiedzac no ale pobyt tu i zawsze sie cos dzieje wiec prosze napiszcie mi co sie wydarzylo :-)
ja dzis mialam mala przygode podczas testu marszowego zakrecilo mi sie w glowie i o malo co nie padlam zaraz na wozek i pod tlen poszlam. teraz juz jest ok i mam nadzieje ze tak pozostanie :-)
tesknie za wami :-)

reklama
ojjj zle i teskno mi za wszystkim i za mezem i za nowym mieszkankiem no bo musze sie wam pochwalic ze moj maz wynajal mieszkanko wiec jak juz wroce to do naszego gniazdka a nie do tesciowej :-) strasznie sie ciesze :-) ide kochane juz :-) odezwe sie jak bede znow na necie . caluje was mocno

jane widzialam linka,te wozki dla trojaczkow to dopiero jest :szok::szok:
lori ty sie ciesz,ze masz tylko dwojke :-D,bo taki z trojaczkami to na pewno by sie w windzie nie zmiescil

kurcze teraz to jest taki wybor wszystkiego dla dzieci,ze tylko kase miec..az oczoplasu idzie dostac..,co drugie to ladniejsze..:tak:

Jestem już po zajęciach ale dziś nudno było :baffled:

Ilonka
pytałas czy mam lóżeczko tak mam po Igorku drewniane 120x60 i takie musi być bo mi większe nie wejdzie do sypialni.tylko je trochę odmalujemy lakierem wodnym takim bezpiecznym bo mi kolorystycznie nie bedzie pasowac do sypialni i si:-) W wakacje chcemy zrobić remont u Igorka w pokoju i kupić łóżko piętrowe tak na zaś :) jakies biurko bo to już powoli szkoła się zacznie i szafę taka zabudowaną. Igorek na poczatku będzie spac na dole a jak dzidzia dorosnie to pojdzie do góry a dzidzia na dól. Igorek miał 1,5 roczku jak spał juz w wiekszym łóżeczku takim z barierką.
Dużo mam rzeczy po Igorze wszystkie pościele chyba z 5 sztuk, aż Wam zazdroszczę jak wybieracie ale tez mi szkoda kasy wydawć jak wszystko mam(niech babcie kupują ), kocyki, baldachimu nie maiłam i nie chcę bo tylko zbiorowisko kurzu. w sumie pewnie dokupię trochę ciuszków, rajstopek, body z długim i krótkim rekawem bo dla mnie były najwygodniejsze rzeczy i najczęsciej ich używałam. a no i pieluchy tetrowe bo tamte po Igorze to do mycia szyb wykorzystałam :-D a no i przewijak bo tamatem sie cały rozsypał.
W sumie teraz jak patrze to dobrze ,ze czasem jestem taki chomik i wszystko wole przetrzymać bo może się przyda, teraz naprawde się przyda ale już sobie obiecałam,ze po drugim dziecku wszystko oddaję nawet wózek :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Łózeczka są piekne ja uwazam że to kwestia indywidualna zależy co kto lubi i zależy w czym dziecku wygodniej,my mieliśmy dla małej łóżeczko drewniane teściu mi dorobił płozy bo jest stolarzem i ją bujaliśmy a dla drugiego dziecka obiecałam sobie i teściowi że zrobi nam kołyske:-) teraz są cuda dla dzieci w sklepach tylko mieć gotówke,o baldachimach do łóżeczek też mówią że są nie zdrowe bo sie na nich kurz gromadzi i tak ich ludzie używają zależy co dla kogo:happy: Bobo-fajnie że się odezwałaś miejmy nadzieje że to jednorazowa sytuacja z tym omdleniem to już do waszego gniazdka wrócisz fajnie:-)

Do góry