reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
I powinnam sugerować się bardziej szyjką niż temp, bo ona po owu wzrasta a szyjka jest już niżej. Dobrze rozumiem?

Madlen a ja żałuję że nie kupiłam tych testów, a miałam zamiar:-(Szkoda że nie masz wykresu:tak:

Roza ja tak naprawde to sugerowałam sie śluzem i tempką, bo czasem ta moja szyjka płatała mi figle albo nie umiałam dobrze badać po prostu !!!!!!!!!!!!!

Ilonka no tak byłoby najlepiej, ale ja śluzu mam zawsze marnie i muszę się postarać aby go "dorwać" hehe, sugeruję się raczej odczuciami:tak: dziś pobolewa mnie podbrzusze mam nadzieję że owulacja trwa he he

w badaniu szyjki to moje początki a już napewno nie umiem sprawdzić czy zamknięta czy otwarta

Zzagubiona a dlaczego? moja siostra miała takie i dwoje dzieci w nim spało do 2 lat i nic się nie działo, oczywiście planuje kupić dodatkowy materac taki jak mają łóżeczka drewniane.

My mieliśmy drewniane ale któregos dnia złożyliśmy je i rozłożyliśmy turystyczne.Wygodniej było,miękkie ściany.Bardziej byłam z niego zadowolona.Oczywiście materac dokupiłam.

ja uważam tak jak dziewczyny. łóżeczko turystyczne na co dzień to nie jest dobry pomysł. one są mało stabilne i w ogóle miękkie i niewygodne. łóżeczko powinno być stabilne. no i na ogół mają jedną wysokość materacyka. a te materacyki w nim to porażka. nawet jak dokupisz zwykły to i tak się odkształci. takie moje zdanie. ja mówię nie łóżeczkom turystycznym jako głównemu łóżku dziecka.

ja mam i będę używać tylko jak na weekend do teściów pojedziemy.

reklama
Marta ja miałam z Jasiem turystyczne i mi sie super sprawdziło, przede wszystkim dziecko nie uderzało sie o szczebelki, potem jak podrisło to sobie sam wychodził bo otwierał sobie kieszonkę no i własnie spakować mozna i w drogę , szybko sie rozkłada jest leciutkie, mozna kupic płozy i łożeczko sie buja :) Takze ja polecam naprawde, teraz to łózeczko bede miec własnie jak gdzies bedziemy jechać a kupimy dla maluszka takie ŁÓŻECZKO MIŚ SZUFLADA + MATERAC. KLUPŚ SAFARI (2175375508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jasne :)
bo marzy mi sie po prostu posciel z baldachimem :)

NIe zgadzam sie ze łóżeczko takie nie jest stabilne !!!!!!! jest stabilne, moje miało 2 pozycje wysokosci a kosztowało 200zł, materacyk inny kupiłam oczywiscie zwykły !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam takie ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KOŁYSKA od KIDSPLAY (2162107084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. niebieskie , z przewijakiem !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry