reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ogladalam program gdzie fizjoterapeuta sie wypowiadal na ten temat pierwsza przyczyna sa z materialu czyli kurzu gorzej sie pozbyc wiec wieksze ryzyko alergii po drugie sa one rozkladane i podloze na ktorym spi maluch jest nierowne w odroznieniu do materaca tez sa mniej stabilne niz drewniane lozeczka nie ma mozliwosci zdjecia boku czy wyjecia szczebelek gdy dziecko jest starsze czyli jest na krotko tym bardziej ze teraz lozeczka masz z mozliwoscia tapczaniku czyli masz je dluzej np ja zamawiam 140 czyli mala bedzie w nim spac do podstawowki bez problemu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja też bym wybrała turystyczne...miałam drewniane i teraz mały jak sie wierci cały czas uderza głową o szczebelki...tak wiec nie jestem z niego zadowolona.Natomiast dla 2 dzidzi kupimy turystyczne duzo moich znajomych ma takie i dobrze sie sprawuje a pozatym sa 2 poziomy wysokosci materacyka;-)

ja tez tak uważam...jak sama nazwa wskazuje to jest łóżeczko turystyczne a nie na co dzień ... no a po za tym te drewniane są ładniejsze :tak:

Ilonka - śliczne to łóżeczko wstawiłaś, dałaś sobie do ulubionych bo ja tez muszę dokupić jeszcze jedno ;-) ... a masz juz upatrzone ładne pościelki?

zagubiona ale wymiary ma normalne turystyczne i mozna kupić normalny materac gryka kokos np, bo ten co jest w zestawie to porażka, jest niewygodne !!!!!!!!!!! a jak dziecko jest większe to sobie normalnie otwiera kieszonke i wychodzi z łózeczka !!!!!!! nie ma możliwośći np sie złożenia bo są zatrzaski na 4 bokach !!!!!!!!!!!!!!!

JA POLECAM bo wiem ze jest super !!!!!!!!!!!!!!!

ilona ja nie wiem nie mialam jak pisalam to co napisalam slyszalam w programie, ale tak czy inaczej nie wybrala bym takiego bo nie wyobrazam sobie bym miala w takim spac jak dla mnie to luzeczko jak kojec wyglada, a po za tym jak sama nazwa wskazuje jest to lozeczko turystyczne nie domowe drewniane kupujesz za 300 zl czyli nie sa wcale duzo drozsze a na dluzej je masz

lori
ja chce posciel taka 15ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (2177484115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem jeszcze jakie kolory no i dzis upatrzylam KLUPŚ, Komplet pościeli poszwa 100x135 cm i poszewka 40x60 cm + ochraniacz na szczebelki, kolekcja Księżniczka, C3H080 - Klupś - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com wiec tez ja kupie bo to z kompletu od lozeczka jest ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonka - to pierwsze ładniejsze z szufladą :tak:

a mi sie podoba to łóżeczko co posciele na nim są z tych waszych aukcji. Widziałyście takie na sprzedaż ?

ja mialam dla moich smykow lozeczko drewniane,ale spac w nim nie chcialy..max pol roku,teraz jak bede miala trzecie,to kupuje turystyczne..teraz sa takie ladne,maja dwie wysokosci,baldachim i przewijak..;-)i moim zdaniem sa stabilne,jakby takie nie byly,to nie bylyby w sprzedazy !!!
Roza my na razie zawiesilismy staranka..,chociaz moj maz to sie zapomina...na razie miezre tempke,robie testy..chce w ogole wiedziec czy mam owu :tak:

oooo Zagubiona mówisz że do podstawówki?.Ciasno dziecko jest mimo wszystko.
A czy stabilne czy nie. Oczywiście że tak jesli się dokupi materac.Z wycieraniem kurzu nie ma najmniejszego problemu.Przy okazji głowa cała.człowiek się nie boi żecoś się stanie dziecku.Miałam i drewniane i turystyczne.Bardziej sie sprawdziło turystyczne.teraz jak kacper ma ponad dwa lata śpi w takim.

Sprzadam łóżeczko dziecięce z materacem dla dziecka ( 2-7) lat Legnica • Tablica.pl
mniej więcej w takim.Nie mogę teraz znależć naszego. śpi już w nim od kilku miesięcy.Ma też normalną kołdrę bo mała była już za mała...a w łóżeczku ciężko zmieścić dużą.

reklama
Lori no własnie nie mogę tez znaleść tego łóżeczka a tez mi sie cholernie podoba, jakby Ci sie kiedyś rzuciło w oko to daj znać :)

Do góry