reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy ja tez bym poczekała z t,ą lutką, zobaczysz co bedzie jutro !!!!!!!!!!!!!!!
scotland mnie od samego początku tesciowa zapowiedziała ze mam mówić mamo i koniec, i tak mówiłam od razu, czasem powiedziałam jeszcze Pani no ale to było dosłownie pare razy:happy: a np mój mąz to juz na weselu mówił mamo tato do moich rodziców :szok: hehe on to szybki i nie miał nigdy problemów z tym !!!!:-)

reklama
dzien doberek ,ide zalac sobie kawke i zabieram sie za nadrabianie..:tak:
dzisiaj juz humorek lepszy ;-)..oprocz tego,ze kac meczyl rano..ale po spacerku do szkoly i spowrotem,przeszlo :-D

No proszę, chwile mnie nie było i od razu tłoczno się na forum zrobiło :-) Co tam u Was dziewczynki ?
Katy dziewczyny mają rację z tym,że świat się nie zawali jak weźmiesz jutro:-) Ale jakbyś dziś wzięła, to chyba też by się nic nie stało, ale może lepiej zaczekać na jutrzejszą,żeby zobaczyć czy w górę pójdzie, czy spadnie...

anaber, mam nadzieję, że szybko się do ciebie odezwie i że się z nim umówisz. Zgadzam się z dziewczynami, lepiej dmuchać na zimne niż później żałować.

Mnie tak strasznie boli głowa, że już nie daję rady. Zwariuję!! Nie mam w domu ani apapu ani paracetamolu. M dziś rano pojechał,więc przyjdzie mi się zwlec z łóżka i iść do apteki:-(

jestem w konncu chwila dla siebie, spalam dzis u tesciow bo maz pojechal do lekrza , chyba boi sie mnie sama zostawic w domu hehhe i jakas taka nie wyspana jestem :/ co tam u Was moje drogie Panie?

rozia- poki co oddal krew i wyszlo ze ma bakterie jakas i dlateo wymiotowal i bylo mu zle teraz od kad bierze antybiotyk o wiele lepiej :) a teraz jest u lekarza oddac krew zeby zobaczyl czy niema juz tej bakterii i jakie wyniki , mysle ze za miesiac moze zrobi tomografie komputerowa ale poki co zeby nie zapeszac czuje sie swietnie , tylko sie za martwia ze bedziemy musieli mieszkac u jego rodzicow :) a jak u Ciebie ?

A dlaczego będziecie musieli mieszkać u rodziców? Co z tym Waszym domkiem? U mnie jakoś leci:) Czekam na jutrzejszy dzień, bo już jestem na finiszu cyklu i zobaczymy co się wykluje... Do pracy już serce straciłam i tylko chodzę,żeby chodzić... I tak jakoś się kręci... Jeśli uda mi się zafasolkować, to mam plan,żeby napisać pracę magisterską i nauczyć się obsługi photoshopa, to wtedy może z siostrą pogadam i jakiś wakat u niej załapię:)

wszystko nadrobilam..:-D
Ilonka tule kochana,mocnooooo..taka kanalie to byl udusila wlasnymi rekoma !!!,&&&&&&&&&&&,aby szef nabral ludzkich uczuc i zaczal godnie traktowac swoich pracownikow,a przede wszystkim zaczal placic !!!! i kochana,wiem ze ciezko ale postaraj sie jak najmniej denerwowac..,Jas widzi,a Mala Fasolinka czuje..musisz byc kochana silna,dla dzieci..
moj tez kiedys robil u prywaciarzy...ani kasy,ani meza w domu...ciezkie to byly dla nas czasy...cud ,ze je przetrwalismy..wy tez dacie rade..;-)
Karolina ciesze sie,ze urlop sie udal ;-)..
Malami pisz jak u ciebie..a gdzie t bylas ?,bo mi umknelo kilka postwo..a juz nie dam rady sie przekopac :zawstydzona/y:
chyba Marta pyt.o farbowanie..ale pewnosci nie mam...ja farbowlam wlosy w ciazy i sobie i innym..nic sie nie dzialo..to mit,ze nie mozna farbowac wlosow..jedynie na poczatku ciazy ,moze nie wyjsc trwala..ale to tez nie kazdemu ;-),ja uzywalam farb LONDA COLOR..i wsio bylo OK ,takze spokojnie mozna farbowac :tak:
Losiczka to wam sie udalo ztym czynszem,super :tak:
Domiska tule..ale nowy cykl i nowa sznasa..oby tym razem sie udalo :tak:
Katy,Ania za was tez &&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Zagubiona te twoje szydelkowe ubranka sa cudne...oczami wyobrazni widze,wasza Nadinke w tych czerwonych bucikach i ubrankach robionych przez mamusie na szydelku..cudo !!!:happy:
reszty nie pamietam..przepraszam..ale za kazda zaciskam &&&&&&&,przeciez wiecie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
rozia bylismy wczoraj u notariusza i klucze najpozniej dostaniemy 15 kwietnia a do konca kwietnia mamy sie wyprowadzic z mieszkania a nie damy rady zrobic w 2 tygodnie :D i bedziemy musieli isc do nich na jakis czas niestety :( a jakos mi sie nie usmiecha hehe tak dlugo to wsztsko trwa juz 4 miesiace i dalej czekac musimy :D
ja dostalam photoshopa na urodziny dwa lata temu i jakos nie moge sie przelamac do niego, za trudny jak dla mnie heheh :) a do pracy chodze zeby chodzic bo placa ale jak bym tylko zaciazyla ide na chorobowe :) to tzrymam kciuki za Ciebie :) ja mam dzis 31 dzien cyklu wiec jutro powinnam dostac @ :)

Do góry