reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dobrze ze sie dziewczynki pokazujecie:-)

Mnie od rana mdli mam nadzieje ze na tym sie skonczy... Dzisiaj dzwonila kolezanka ale nie zdazylam odebrac i chyba nie bede oddzwaniac bo pewnie znowu chce zeby jej mala pilnowac, jakos watpie ze dzwonila zeby sobie poplotkowac:no: a ja nie mam sily zajmowac sie kolejnym dwu letnim szkrabem po weekendzie w pracy, tak szczerze to nawet moja bym komus dzisiaj oddala :-D

Ilonka mam nadzieje ze szef sie opamieta i zaplaci tyle ile sie nalezy, u nas tez czasem ciezo z kasa bo M jest tlumaczem i nie ma stalych godzin jak jest cisza to nawet o polowe mniejsza wyplate moze dostac

reklama
No tak to jest w ciąży jedna ma ok druga sie męczy nie ma reguły niestety trzymam kciuki Scoti żeby na tym był koniec i początek bez tulenia kibelka:baffled::-)ja sie męczyłam z mdłościami od września do stycznia!!maskra tylko ja przez żołądek a nie przez ciąże ale dziękuje za takie przyjemności do tej pory mnie nieraz męczy cholerstwo ale mniej

A co u Ciebie Wiolka ? Kiedy teraz masz wizytę ?
Ale tu cichoooooooooooooooooooooooooooooo :szok:
jak nikogo nie ma to ja też znikam zaraz wraca M a dziś zrobiłam zapiekankę z ryżem na obiadek ;-)miłego popołudnia wszystkim, odezwę się wieczorem, może ktoś tu zawita hi hi hi

Ostatnia edycja:
Marta- ja narazie ide na tą prolaktyne jednak w piątek bo antybiotyk może wpłynąć na wynik badania i wtedy położna mi ustali termin wizyty:-)

Nie bez powodu mówią, że każda ciąża jest inna ;)
Jedne mdli całymi dniami- jak Losiczka czy Agnes
inne tulą porcelanę i są tak wymęczone, że nie maja siły powiekami mrugnąć- patrz Axari
inne cieszą się z tych nieprzyjemnych dolegliwości- Lori
inne się ich boją- Marta
a jeszcze inne zamartwiają ich brakiem- Ilonka.
ja na przykład szybciej się męczę, bardziej się pocę (bardziej wyczuwalnie delikatnie mówiąc) i garderoba mi się konczy ;) poza tym nic... Ale jestem zadowolona i naprawdę przestałam się przejmować wagą czy ciasnymi spodniami. Zrzucę ok października ;)))

A każda z nas przecież jest w ciąży- i każda inaczej się czuje. Nie ma reguły :) I dobrze, bo byłoby nudno, gdyby można to było pod jakiś schemat podciągnąć... ;)))

Wiolka- ja tam nie wiem czy antybiotyki mają wpływ, ale jeśli tak mówi ktoś kto się zna to wie co robi ;)) Trzymam kciuki za dobre wyniki ;)

Katka- dla Ciebie specjalne kciukasy na ten cykl- w końcu niech będzie Twój- dosyć już się naczekałaś ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem i ja :-D
Witam was i całuję gorąco biore się za nadrabianie
kurde nie wiem co się dzieje ze mną tempka zamiast spadać na owu idzie w górę ;/ masakra jakaś
czy mogłybyście zerknąć na mój wykres czy czasem owu nie było w 14dc bo już nic z tego nie rozumiem a cycki bolą żę aż mi się płakać chce

Ostatnia edycja:
Ilonko serce tak mi przykro kochanie tulam mocno i wierze że w końcu się wszystko ułoży :wściekła/y:jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy pisz na priva ja czekam na twoją wiadomość bo wiem że potrzebujesz jej na pewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinko cieszę się że urlop się udał śledziłam na bieżąco twoje wpisy na enpr :) masz rację że powrót do pracy po urlopie to najgorszy jest a co do planów twojego szefa to chyba raczej nie ma takiego prawa żeby kobietę w ciąży posyłać na delegację ale to ktoś musi sprawdzić bo do końca nie wiem kiedyś tak było.
Małami fajnie że wróciłaś że urlop się udał a co do testu to się jeszcze nie martw dopóki @ nie ma wszystko może się zdarzyć :tak:
yyyyyyyyyyyy i zapomniałam o czym czytałam przepraszam że was pominęłam dziewczynki
Katka a ty gdzie znowu się podziałaś :angry:

wrrrrr jak mnie wkurzyła teściowa!!! nie wiem po co do tych osób mówi się mamo, pojęcia nie mam...

wcinam makaron, mężulo w poradni, a ja mam doła, o!

reklama
Do góry