reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zadzwoniłam do niej zdenerwowana w ważnej sprawie, a ona nawet nie spytała co się dzieje (nigdy do niej nie dzwonię bez powodu) i powiedziała,że teraz je kolacje i nie może rozmawiać. Minęła godzina a ona nawet nie oddzwoniła, już bym pięć razy umarła z taką pomocą ;)

Ilonka wiem ze strasznie sie martwisz ale postaraj sie tak nie denerwowac....maluszkowi moze zaszkodzic:sorry:....napewno jako sie to ulozy....jesli potzrbujesz pomocy to cos zadzialamy:tak:....prv masz do mnie
Karolcia no przeciez nie pojdziesz od razy po porodzie do pracy.....maluszek ci nie pozwoli :-)a i serducho ci nie da bedziesz chciala z nim byc jak najdluzej wiec sie martw tym co bedzie za rok...:-)
Losiczka dobrze ze chociaz odpuscily mdlosci na jeden dzien zawsze to powrot do formy...chociaz na chwile:-)
Agnes dziekuje po cichutku na to licze :tak:;-)
Aniaiaj wywal cale bloto :angry:zamiast na tesciowa to na bb.....ona tu nie przeczyta a tobie ulzy:tak:
Ania ja mysle ze mialas ta owu 14go i ja bym sie tymi testami tak nie kierowala a tempka przeciez mowi sama za siebie.:tak:...zrob sobie granice gornych temperatur....ja wlasnie sie wybieram po leki do pl sklepu ....bede pozniej ;-)
Piateczka super ze sie odezwalas i szybko wracaja do nas:tak:
A nasza ZZagubiona chyba nadal cos szydelkuje:tak:bo znow znikla:-(

Anisiaj kurcze te teściowe już takie są, moja też mi działa na nerwy i czasami mam ochotę jej tak powiedzieć że szok. Nie martw się po to my tu jesteśmy żeby Cię wesprzeć:tak:

KatyB - wiesz, ja po prostu nie rozumiem, jak takiej kobiecie trafił się taki cudowny syn jak mój mąż. Moja mama ma serce na dłoni i zawsze nam pomaga, a tutaj...ehhh szkoda gadać.

Zzagubiona no dobrze ze sie zameldowalas:tak:.......jak tylko sie nie pokazujesz to sie zastanawiam co sie dzieje :szok:wiec czasem oszczedz kolezance stresu i sie pokaz oki;-):-)????
Anisiaj wiesz tak to juz jest......z tymi tesciowymi moja tez w sumie dobra kobieta ale pogadac z nia sie nie da.......jak mam cos do pogadania to nie ma czasu a jak ja nie mam czasu to ona wtedy godzinami by wisiala na telefonie:eek:........moze uda ci sie obejsc bez jej porady......moze my ci pomozemy:sorry:???
Moze jej sie udalo ze ma takiego syna ale Tobie byl poprostu pisany :-)

już wszystko wiem, wyguglowałam sobie (jest księgową i chodziło mi o jej poradę w sprawie PITu), ale dzięki za chęci :)

Kurczę, tak żałuję, że nie mierzę tempki, bo chyba mam teraz owulkę i nie wiem czy fantazjować czy nie ;)

reklama
już wszystko wiem, wyguglowałam sobie (jest księgową i chodziło mi o jej poradę w sprawie PITu), ale dzięki za chęci :)

Kurczę, tak żałuję, że nie mierzę tempki, bo chyba mam teraz owulkę i nie wiem czy fantazjować czy nie ;)

No widzisz:-)....moj tato zawsze mowi
"Umiesz liczyc??? Licz na siebie"
i to swieta racja jest :tak:
To zacznij chocby od jutra...zawsze to jakies pojecie ci da....a pozniej tylko ciagnij to dalej...zarejestruj sie na ENPR bedzie nam latwo ci pomagac i podpowiadac no i komentowac oczywiscie :-)

Do góry