reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej, jestem:)
karolina super, że wam się urlop udał ale dobrze że już jesteś:)) ożywisz troszkę bb w ciągu dnia;-)

ilonka współczuję, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak ci ciężko, a może potrzebne ci jest coś co można by ci wysłać??

malami jak tam czarnulko, opaliłaś się??

ania nie martw się nawet jak owul. była to przytulanki tez więc powinno być dobrze!!

katy trzymam kciuki :tak:

anisija nie przejmuj się teściową a wiesz, że dziś jest dzień teściowej:-D cóż za ironia...

Ja zmykam spać,

DOBRANOC
Postaram sie być jutro w lepszej formie :-( choć niestety rozmowy z szefem nie przyniosły rezultatu :-(

Dziękuję Wam za ciepłe słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście cudowne !!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewczyny :)

na poczatku gratuluję nowym zafasolkowanym;-)
Ilonka wiem co przezywasz jestem na tym samym etapie tylko,że mój M ma własną firme ale od 2-3 m-cy przestoje z robotą a opłaty nie czekają :no:

kurcze ja od wczoraj trochę gorzej się czuję, mam dziwne uczucie parcia nie wiem jak mam to opisać ale tak jakby miało wszystko ze mnie "wypaść" takie dziwne ale nie odczuwam tego cały czas, ale 2-3 razy w ciągu dnia i np wczoraj po przytulankach z M. i dziś miałam lekkie skurcze takie jak na @ ale wziełam nospę i przeszło. nie wiem czy mam alarmowac do gina czy poczekać wizytę mam w poniedziałek za tydzień. Miała któraś z Was takie coś kiedyś?? troche się martwię :-(

alarmuj takie uczucie jak by mialo wypasc jest nie dobre no i kochana jak takie cos czujesz to dala bym sobie spokoj z przytulankami, ja mialam uczucie parcia jak na kupe (sorki ;p) i niestety dobe poniej wyladowalam na porodowce wiec kochana nie ma co lepiej niepotrzebnie szumu narobic niz pozniej zalowac ze sie nic nie zrobilo

ja znowu tylko przelotem :sorry:...rano zlapal mnie totalny dol..do teraz trzyma,ale znieczulilam sie kilkoma drinkami i jest lepiej ;-)..dzisiaj stuknelo mi 33l.,czulam,ze zalapie dola..:-(,jakos te dwie trojki zle na mnie podzialaly........
jutro jak zaprowadze smyki do szkoly,to was poczytam i nadrobie..bo teraz mi literki skacza...
milej nocki :-)

reklama
Do góry