reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia- mieszkam w Gdowie kojarzysz gdzie to jest? Kobiety nie wiem czy oglądacie na tvn style sekrety mądrej niani mówią bardzo ciekawe rzeczy o dzieciach fajny program

Ostatnia edycja:
reklama
mniej więcej, ale do lekarza chodzisz w Krakowie?

Kurde, muszę już iść do pracy:-( Wieczorem pogadamy:-) Pa

Jestem i ja:-):-)

Suonko ja odkąd chcę mieć dziecko jestem grzeczna jak aniołek, robię wszystko aby nie zaburzyć temp he he:-):-) i raczej nie jest zaburzona;-)

Dzoana, Katy rzeczywiście wszystko na opak, a ja sugeruję się też większą ochota na seks w czasie owulacji he he, ehh nie chce mi się, zastanawiam się czy nie wrzucić na luz - męczy mnie to:-(

Marta możesz spróbować,ale zgodzę się z Losiczką że niechętnie dają skierowania - niestety:-)

Ja chyba też czuję wiosnę w powietrzu,jest piękne słońce i cieplutko dziś:-D:-D

Domiśka trzymam kciuki:-):-)

Rozia-w Gdowie chodze do lekarza tu ma gabinet na nfz w krakowie koło ronda mogilskiego ma gabinet prywatny a na ujastek pracuje to do miłego:-)

Roza to moze jak wrzucisz na luz,to szybko zaskoczyc ?? &&&&&&,najgorzej jak sie psychika zblokuje,wtedy nic ztego nie wychodzi..
a ja za 5 dni koncze 33l.myslalam,ze dolek mnie nie dopadnie ,ale kurcze..cos nie hallo ze mna..zaczynaja mi sie lata Chrystusowe i tak mi jakos dziwnie...:-(,teraz tak mnie jakos naszlo..dobrze,ze chociaz cieplo na dworzu ;-)

Madlen ja sie jednak chyba wybiore do ciebie. I cie wysciskac i po dupsku nastrzelac:wściekła/y:. Za 5 dni konczysz 33l ja w tym wieku urodzilam Kubule za 3 lata mialam 36 urodzilam Szymonka a teraz za 2 miesiace koncze 40 i nosze pod serduchem moje 5 dziecko :-):-):-) i czuje sie swietnie zadna dolina 40 stki mnie nie dopadla i pewnie dlugo jeszcze nie dopadnie :-D:-D:-D

Wiecej wiary w siebie kochana :-D:-D:-D

Madlen widzisz Losiczka Cię pocieszyła chyba skutecznie :-D:-D:-D Jeszcze trójkę dzieci zdążysz urodzić :-) Bez dolinek proszę!!
Ale Wam fajnie, u Was słoneczko a u mnie chmurzyska i deszcz...:-:)crazy:

Ostatnia edycja:
laski,ale ja az tak bardzo nie boje sie,ze nie zajde w ciaze..no moze troszke..ale boje sie tego,ze sie starzeje..niby wsrodku czuje sie jak 18stka..ale ..jak patrze w lustro to cialo juz nie takie jak kiedys i nie da sie ukryc wieku...ale dobra zadnych dolinek!!!!..ale na pon.to ja prosze duza dawke kawalow,abym czasami sie nie rozkleila..,ze mam w wieku urodzenia dwie trojeczki :-D
Losiczka to mi dalas nadzieje ;-)

reklama
Madlen piękny wiek:-) niema co się smucić. Ja w maju kończę 30:tak:
Dobrze że tak się czujesz:)
Ja długo się nie staram, a już liczeniem zmęczona jestem więc postanowiłam wyluzować:-D

ja zaraz będę czuć przesilenie wiosenne he he. Dziśmega spaćmi się chce i głowa boli.

Do góry