reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka dokładnie 2 tygodnie róznicy, według suwaczków:-) Ja mam tak, że jak nic nie jem, to mam taki gorzki smak i cofki, jak jem jest w miarę ok:eek: ale ile można jeść, już mam 3 kg na plusie, chociaż od słodkiego mnie odrzuciło! Najpyszniejsze są pomarańcze!!!!!

reklama
Losiczka dokładnie 2 tygodnie róznicy, według suwaczków:-) Ja mam tak, że jak nic nie jem, to mam taki gorzki smak i cofki, jak jem jest w miarę ok:eek: ale ile można jeść, już mam 3 kg na plusie, chociaż od słodkiego mnie odrzuciło! Najpyszniejsze są pomarańcze!!!!!
czyżby koleny chlopczyk ? Ja całą ciąże miałam ochote na słodycze... non stop je zarłam :)hehe

Anna ja z pierwszą dwójką zajadałam się tylko słodyczami, czekolada była pyszna, żadne kwaśne i mam 2 chłopców, z Kackiem słodycze tez były ok, ale królowały pomarańcze i chłopak, a teraz zero słodyczy, za to wszystko kwaśne, słone jest boskie:-D Więc zobaczymy;-)

axa,losiczka ja wam kochane wspolczuje,ale dla Malenstwa czlowiek wszystko zniesie ;-)
ja taka mdla ciaze mialam z cora i tylko odliczalam dni do porodu,bo zadnej radosci nie bylo..tylko mdlosci..od poczatku do konca ciazy..chociaz kazdy mi mowil,ze po 12tc mina..mi nie minely..jeszcze przed samym porodem musialam kibelek przytulic :-D

Madlen no weź nie strasz, bo na zawała zaraz zejdę, całą ciąże, przecież ja w ogóle nie funkcjonuje:szok:
A z Kackiem miałam taką cudną ciąże, nic mi nie było, tak że jak się urodził tydzień wcześniej to byłam rozczarowana, bo tak fajnie w ciąży było, i później miałam taką depresję, że pusta jestem, i nikt się we mnie nie rusza:eek:, głupie nie ale tak miałam.

axa czasami mialam lepsze dni,ale ogolnie caly czas wymiotowalam..na poczatku ciazy bardzo schudlam,bo nic nie moglam jesc,a mdlosci byly..jak nie wymiotowalam to przynajmniej mnie mdlilo..malo tego..wszystko mi smierdzialo..nawet ziemniaki i surowe i ugotowane..mowie ci kochana,jedna wielka masakra..ta moja cora dala mi tak popalic,ze odliczalam dni az sie urodzi..,a z synem juz bylo calkiem inaczej..cala ciaze znosilam super !!!,nawet moglam biegac za moja mlodsza pociecha ,jak mi uciekala :-D
a u kogo prowadzisz ciaze ?

witam się wieczorowo:)
wczoraj uciekła ale miałam straszny ból głowy... aż mnie mdliło:-( nie lubię tego.
Dziś już lepiej i nawet miałam z dziewczynami iść sobie do knajpki na mecz ale boje się, że jak coś wypiję to znowu jutro temp. może być zaburzona... a muszę sprawdzić jak tam ona jutro będzie. Bo jak wzrośnie to chyba jednak owul. mnie tym razem zaskoczyła i wcześniej przyszła....qurcze ... a staranek nie było bo nawet nie było jak. W weekend byliśmy u rodziców a potem ja byłam w delegacji i dupa jak była owul. to cykl stracony.

axa fajnie, że jesteś a le szkoda, że cię tak muli:no:

losiczka a ty chyba troszkę lepiej się czujesz??

coś tu dziś cicho...

uuu dziewczyny widze ze nie ma regóły ze kwaśne na chłopaka słodkie na dziewczynke kazda z nas ma inny organizm nio i kazdy maluch inaczej daje o sobie znac.ja np jak mnie JUZ nie mdli to zjem czekolade potem znów cos kwaśnego pomarańcza albo tak jak dzis zupke ogórkowa;-)tyle ze ja mam tyle ciężej ze nie tak dawno sie odchudzałam i spadło mi 13,5kg...więc teraz sie boje zeby jednak moje przyzwyczajenia nie wróciły...bo trzeba wg mnie jesc nie bardzo duzo ale odrzywczo..ale to takie gadanie gorzej tak zrobic...
Scoti i jak z córeczka lepiej jej???
losiczka uuuu u ciebie chyba sie córa kroi jak nic!!!
a gdzie ilonka???czyżby zakupili domek i juz sie przeprowadza?;-d
madlen a który masz dc???jak staranka
ja jutro rano mam wizytke mam nadzieje ze wsio dobrze bedzie...

hej dziewczynki :)
kurde jak ja zaluje ze moge do was tak zadko zagladac :-( buuu juz chce wyjsc z tego wariatkowa hihi :-)
u mnie @ zbliza sie ku koncowi na szczescie hihi :-)
napiszcie jesli mozecie co sie dzialo , wiem ze lori bedzie miala blizniaki a reszta? ktos nowy zafasolkowal?

reklama
Madlen kochana naprawde nie widzialam.........nie wiem czy czasem cos przeskakuje , tutaj kupowalam w sklepie HOBBYCRAFT a terszta w Funciaku maja naprawde duzy wybor tych rzeczy do naklejania a wszystko po £1
Axarai a tobie juz brzuszek widac???
Pochwal sie nam
Jane w moze to tylko taki jednorazowy wyskok tempki??? A co zarzywasz na bole glowy???

Do góry