reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny jestem wreszcis skonczylam :-):-):-)

kochane gratuluje BLIZNIAKOW i II kresek oraz witam nowe staraczki wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic was ;p

a to moje nowe wypociny hehe DSCN4603.jpg w kwiatkach beda diamenciki jakies tylko najpierw musze kupic ;p

reklama
Zzagubiona piękna sukieneczka:-)Wasza córa to będzie wystrojona przez mamusie:-D coś pięknego po prostu dziel się z nami chociaż widokiem swoich cud ręcznie robionych:happy:

Hej:-)

Zagubiona dalej dziergasz cudeńka widzę:-)

Scotland ojej biedna mała, jak dzieci nam chorują to przechlapane, wysoka gorączka:no:

Rozia no ładnie skoczyła temp. Ja żeby mieć pewność że ruchami języka i spanie z otwartą buzią nie zaburzyło temp przeniosłam się na dół he he:laugh2:

Gratulacje dla Silene tylko szkoda że sama się nie pochwaliła. Szok normalnie:szok::szok: druga ciąża bliźniacza:-)

Asiczka kurka jest spadek:no::no:

Agnes chyba uwielbiasz pomidorową:-D:-D

scoti a moze mala ma zapalenie ucha..a wtedy jest wysoka goraczka..,dobrze ze wam dali antybiotyk..bo tutaj to rzadkosc ..,zdrowka dla cory :tak:
zagubiona zdolna jestes..ja nawet nie wiedzialabym ,jak sie do tego zabrac..a i z cierpliowscia u mnie ciezko :zawstydzona/y:
asiczka co to za spadek ??:wściekła/y:
marta dobrze zrobilas idac na L4,stres w ciazy jest niepotrzebny
agnes a ty jak sie czujesz ??
losiczka ale byloby super,jak bys miala 2dziewczynki :-D..tak dlugo wyczekane,wystarane..kiedy masz usg ??:-D

zagubiona kurcze no masz zdolności no i przede wszystkim cierpliwosc!!!!ale jak mowia cierpliwosc popłaca;-)
ja jednak w czwartek ide do gina bo cos nie bardzo sie czuje i lepiej niech sprawdzi czy wszystko ok

Agnieszko ja ci chyba jeszcze nie gratulowalam...:zawstydzona/y:,..gratulacje kochana,niech maluszek zdrowo rosnie !!!
co ci jest ?? jak sie czujesz..??? bedzie dobrze &&&&&&&
zagubiona u mnie z ta cierpliwoscia to bywa roznie..ale przy takich robutkach recznych,nie dalabym rady..szacun ;-)

Domisia umowy jeszcze nie podpisałam ale prawnik mówił, że moja umowa jest prawomocna i nie mogą mnie zwolnic choćby nie wiem co i że bez prawnie dają nam nowe umowy skoro powinniśmy dostać tylko aneksy.
Lori jak się czujesz bo już się martwiłam?
Zzagubiona super po prostu zaskakujesz :tak:

Kochane moje podpowiedzcie mi jak dodać zdjęcie tak żebyście je widziały???????????

Ostatnia edycja:
reklama
zagubiona przecudne te twoje wydziargane sukienusie:))no cuda:))zaarazilas mnie i mam ogromna chec nauczenia sie szydelkowania,skad bierzesz pomysly???wogole to jak sie uczylas obslugi szydelka:szok::-Dhih

kochane u mnie niestety dupas bladas:((((chyba zaczynam plamic wiec cykl prawie zakonczony:((((pewnie juto @ sie rozkreci...ale...co nas nie zabije to nas w zmocni,jakos tak sie pozytywnie nastawiam:)))fajnie chociaz ze po tej luteinie wkoncu jakos normalnie ten cykl wyglada,pewnie 31 dni bedzie a nie 47:szok:to juz roznica...

Do góry