reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry nie wiem czy słyszałyście w wiwdomościach ale sól którą sypali ulice trafiła do sklepów i i piekarni a ludzie ją jedli!!!!!!!masakra co oni wyprawiają to jest dramat!! Silene-kochana Gratulacje to już wiesz dlaczego tak się meczyłaś,bo dwoje bobasków mieszka w twoim brzuszku:-):-) Losiczka a ty jak się czujesz?zobaczymy jakie ty nam wieści przyniesiesz po wizycie:happy: Marta-jasne że zrobiłaś dobrze bardzo dobrze!Nie denerwuj sie będzie dobrze znajdz lekarza powiedz mu jaka sytuacja i napewno ci wyppisze a oni niech się wypchają

Ostatnia edycja:
reklama
No to i ja się melduję w ten wtorkowy poranek:-) Moja tempka dziś poszła w górę, ciekawe na jak długo...
A ja znowu do pracy :-(

witam i Ja :)
szkoda ze Silene sie tu nie pochwaliła i ze w ogóle juz tu nie zagląda :( GRATULACJE !!!

Jezu brak weny drugi dzien !!!!!!! :baffled: nie wiem co to sie dzieje ehhhhh!!!!!!!!!!!!!!
losiczka kochanie no tak lepiej idź z obstawąna na wizytę hihi :-p bo kto wie czy czy i trojaczki CI nie rosną hihi- żarcik :-p

Miłego dnia życzę kobietki moje !!!!!!!!!!!!!!!!

Marta a jak przyjeli wiadomość ze idziesz do gina ??????????? pewnie ze dobrze robisz, dziecko jest najważniejsze a stres nerwy i charówka nie pomoże maluszkowi !!!!!!!!
wiola brak słów !!!!!!!!!!!
Rozia no nieżle Ci skoczyła dziś w górę :) niech tam juz pozostanie :)

sorki ze post pod postem ale myslałam ze juz ktoś coś naskrobie :p

Jestem i ja nie poszłam do pracy wzięłam urlop na żądanie i powiedziałam im że muszę iśc do ginekologa bo prawdopodobnie jestem w ciąży mam ich dosyć i wyżywania się na pracownikach idę od dziś na l4 muszę tylko ginekologa znaleśc co mi je wypisze. Boże powiedzcie ze dobrze zrobiłam bo nogi mi się trzęsą do teraz :szok:
Silene moje gratki !!!!!!!
Dobrze zrobiłaś, teraz ostatnie co potrzebujesz to stres w pracy:wściekła/y:

No to i ja się melduję w ten wtorkowy poranek:-) Moja tempka dziś poszła w górę, ciekawe na jak długo...
A ja znowu do pracy :-(
Nie myśl, ciesz się, że idzie w górę, a ja trzymam &&&& żeby nie spadała.

Męczy mnie dzisiaj brzuch od @ i gardło od prawdopodobnej anginy:-(

zmykam na kawkę do koleżanki buziaki.
Ps umówiłam się prywatnie do lekarza i dziś o 20 stej mnie przyjmie i da zwolnienie lekarskie :-D

Hej kochane:)witam sie we wtorkowy poranek:)Jak widac na zalaczonym wykresiku tempka poleciela w dol:((wiec czekam juz teraz na @,brzuch boli wiec pewnie lada moment przylezie..
marta barzdo dobrze zrobilas,napewno lekarzda ci l4,powodzenia!!!
rozia trzymam kciuki zeby tempka sobie pieknie szla do gory no a pozniej II kreseczek:))))

zmykam teraz do pracy...bede za kilka godzinek:)skrobcie zebym mogla pozniej poczytac:)miłego dnia!!!

witam się wtorkowo , Dżoana szkoda, że @ przylazła, tak ładnie to wszystko wyglądało, nie wiem co jest nie tak, że niby wykresy mamy ładne temperatura rośnie a potem jeb!. Mam nadzieję, że w tym cyklu Ci się uda.
U mnie leciutko w górę, piersi mnie strasznie dziś bolą no i jestem w najgorszej fazie czyli 4 dni przed @. Jedno z czego się cieszę nawet jak przylezie @, że cykle się bardzo uregulowały, ze testy owu wychodzą no i w końcu faza lut. się wydłużyła. Może natura wie co robi...
Marta , dobrze, że zmykasz na zwolnienie, współczuję takich pracodawców, widzę, że wszystkie kampanie mające na celu pomoc kobiecie w ciąży w pracy, niektórzy mają głęboko w d.... Odpoczniesz i wszystko będzie ok. A umowę podpisałaś?

Wpadam się przywitać :)

Marta
- najważniejsze żebyś się nie denerwowała, chodźby nie wiem co to zawsze najważniejsze jest dziecko bo później juz sie czasu nie cofnie. Powtarzaj sobie tylko że wszystko będzie dobrze.

Domiska - ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ... takie jzu bardzo mocno wiosenne na szczęście.

Dziewczyny mi jest tak przykro że wam się nie udaje :( ..... ja juz nie wiem co pisac żeby było wam jakoś łatwiej przez to przejść. Z jednej strony jak podtrzymuje nadzieje to później mysle że może źle robię bo wam gorzej się uporać z przychodząca @ a z drugiej strony nie potrafie pisać nie emocjonalnie eeeeeeeeeh mi jest tak was szkoda. Wszystkie was mocno przytulam!

reklama
Do góry