reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scoti no najwazniejsze zeby czesto pila chociaz po lyczku i niech porozbierana bedzie chwilke zeby sie wychlodzila troszke,biedny maluszek:(nie ma nic gorszego jak chory babelek,serce pęka na sama mysl:-(

aga gratuluje:))))śliczniutka ,widoczna druga kreseczka:)))))szczesciara:)))):-Dno to 3ie dzieciatko w drodze:)))super:)

Ostatni okres 01.02.2012 termin mi wychodzi na 7 listopad.:tak:
Bałam się go zrobić rano i zrobiłam dopiero popołudniu ale jest.:tak:
Dziewczyny to jest święta prawda że ten wątek sam zapładnia, jak to kiedyś Ilonka powiedziała:-D
Niezły wysyp fasolek w lutym

Aga gratulacje!!! przeczucie nie myliło:-)

Marta po zwolnienie raczej co miesiąc musisz chodzić, ale dobrą decyzję podjęłaś,nie będziesz się stresować:-)

Scotland ale gorączka!!! Biedactwo:-(

scoti tak mialam zmien w tabeli na 27 marzec
asiczka w google szukam inspiracji a nauczylam sie z youtube na utalentowanych jest filmik jak zrobic sukienke chyba na 3 str i od tego sie zaczelo pozniej inne filmiki ogladalam i robilam

co do wizyty to niunia sobie rosnie slicznie szyjka jest w dobrym stanie nic sie nie dzieje pesar spisuje sie

DSCN4624.jpg a to moja ksiezniczka w 4d

Aga GRATULACJE KOCHANA II krechy jak byk widać :tak:
zzagubiona fajowe to 3d wszystko widać ;-)
A mi się przysnęło :szok:

Roza ja jak mam do nich dzwonić to na samą myśl nogi mi się trzęsą ze strachu i od razu mam rozwolnienie masakra tak oni ludzi zastraszają, mam dwie koleżanki takie w porządku z pracy i one mi dzwonią i mówią czy coś tam gadali na mnie czy coś ale obydwie stwierdziły tak jak Wy że bardzo dobrze zrobiłam. Tylko M mówi, że jak my sobie poradzimy z moją marną pensją, bo przecież premię miałam na lewo i to uznaniową więc teraz na pewno jej nie dostanę :-(

A i jeszcze wiecie co mam schizę że dziś pójdę a gin mi powie że tam puste jajo jest takie mam myśli :-(

Ostatnia edycja:
Aga GRATULACJE KOCHANA II krechy jak byk widać :tak:
zzagubiona fajowe to 3d wszystko widać ;-)
A mi się przysnęło :szok:

Roza ja jak mam do nich dzwonić to na samą myśl nogi mi się trzęsą ze strachu i od razu mam rozwolnienie masakra tak oni ludzi zastraszają, mam dwie koleżanki takie w porządku z pracy i one mi dzwonią i mówią czy coś tam gadali na mnie czy coś ale obydwie stwierdziły tak jak Wy że bardzo dobrze zrobiłam. Tylko M mówi, że jak my sobie poradzimy z moją marną pensją, bo przecież premię miałam na lewo i to uznaniową więc teraz na pewno jej nie dostanę :-(

kochana dobrze zrobilas,no a z finansami to wiadomo ze zawsze lepiej jak dwie pensje sa,ale przeciez cos napewno bedziesz dostawac,a najwyzej pasa zacisniecie i jakos przetrwacie...moze m jakies nadgodzinki sobie zalatwi?;-)najwazniejsze teraz twoje-wasze-zdrowko:)))wiec glowa do gory i nie martw sie na zapas:)

reklama
Aga gratuluje !!! :happy:
Zagubiona ale wyraznie widac w tym 4D,z roku na rok coraz lepsza technika:-D..,sliczna corcia :tak:
Asiczka duzo krotszy cykl..a to oznacza,ze szybciej bedziesz mogla rozpaczac nowe staranka ;-)
Losiczka a ja ci mowie,ze ty masz pod serduchem corcie :tak:;-)
Scoti wysoka goraczka,ale przy zapaleniu ucha to normalne :tak:,a chociaz oklad na czolo..czy nie da sobie nic polozyc?..dawaj jej duzo pic i zbijaj goraczke.na moje dzieciaki jak byly male dzialal tylko nurofen..nic innego nie zbijalo goraczki

Do góry