reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam się wtorkowo , Dżoana szkoda, że @ przylazła, tak ładnie to wszystko wyglądało, nie wiem co jest nie tak, że niby wykresy mamy ładne temperatura rośnie a potem jeb!. Mam nadzieję, że w tym cyklu Ci się uda.
U mnie leciutko w górę, piersi mnie strasznie dziś bolą no i jestem w najgorszej fazie czyli 4 dni przed @. Jedno z czego się cieszę nawet jak przylezie @, że cykle się bardzo uregulowały, ze testy owu wychodzą no i w końcu faza lut. się wydłużyła. Może natura wie co robi...
Marta , dobrze, że zmykasz na zwolnienie, współczuję takich pracodawców, widzę, że wszystkie kampanie mające na celu pomoc kobiecie w ciąży w pracy, niektórzy mają głęboko w d.... Odpoczniesz i wszystko będzie ok. A umowę podpisałaś?
No mój wykres taki wzorcowy to nie jest:-( Dltego idę w piatek do lekarza, może przepisze mi cos na te plamienia albo zleci jakieś badania. Ale po uwzględnieniu późniejszej owulacji to @ przyszła mi jak w zegarku.

reklama
Witam
My zaraz sie zbieramy do przychodni od wczoraj goraczka od 38 do nawet 39.9 biedne moje dzieciatko:-(

Wczoraj poszlismy do przychodni czekalismy prawie godzine, bylo juz 30min po zamknieciu a Mayi goraczka spadla a ona zaczela biegac jak nowonarodzona, mielismy czekac jeszcze na dwoch pacjentow ale znajac ich powiedzieliby zeby podawac calpol co 4 godziny bo goraczka byla krotko, mam nadzieje ze dzisiaj cos jej przepisza i dobrze zdiagnozuja... calpol dziala dopiero po 2 godzinach i za nastepne 2 znowu prawie 40 stopni.

Dziewczyny mi jest tak przykro że wam się nie udaje :( ..... ja juz nie wiem co pisac żeby było wam jakoś łatwiej przez to przejść. Z jednej strony jak podtrzymuje nadzieje to później mysle że może źle robię bo wam gorzej się uporać z przychodząca @ a z drugiej strony nie potrafie pisać nie emocjonalnie eeeeeeeeeh mi jest tak was szkoda. Wszystkie was mocno przytulam!
kochana jesteś Lori.

ja juz jestem ... wpadła do mnie koleżanki na herbatkę w odwiedziny i oczywiście przy okazji zobaczyć bliźniaki na USG :-)

Kinga - dzięki :) ... a co u ciebie słychac? ... zajrzę może do was na wątek przesłać wam podwójne fluidki :)

scotland - jak mała ma 40 stopni to na zmiane co 4 godziny podawaj paracetamol z ibupromem...rób chłodne okłady jak to nie pomoże to wtedy jedzcie do szpitala.

lori jak widzisz czekam na termin @ mając nadzieje że się nie pojawi... jak co miesiąc :)
fluidki mile widziane a podwójne mają na pewno moc! ;D

Scotland-to was dopało,nie ma nic gorszego niż jak dzieci chorują dobry jest też na gorączke ibufen albo nurofen dla dzieci jak ma tak wysoką temperature to coś jest na rzeczy

witajcie laseczki!

myslałam ze będę miała sporo nadrabiania a tu taka cisza. ale w sumie się nie dziwie. jakoś ta pogoda i w ogole brak słoneczka nie nastarja optymistycznie. u nas pada cały dzień

ilonka
ja tez nie mam weny i to już kilka dni. ale co zrobic musimy wytrzymać

marta dobrze ze idziesz na L4 odpoczniesz sobie i nie bedziesz się denerwować. ja juz tydzień siedze w domu ale szczerze mówiąc nudze się strasznie. gdyby jeszcze ta pogoda była inna to z chęcią poszłabym na jakis spacer, zakupy a tak tylko pada i pada i siedze w domu i wysypiam się za wszyskie czasy

silene
gratuluje blixniaków. cos ich wysyp. ja jak byłam tydzień temu u lekarza to tez pytałam czy jeden bąbel u mnie bo brat ma blixniaki, ze strony mojego taty już 2 pokolenia z bliźniakami tak więc wolałam wiedzieć. póki co mówił ze jedno serduszko bije i mam nadzieje że juz teraz sie to nie zmieni. ale co ma byc to będzie

wtawiłam właśnie na obiadek zupke pomidorowa wiec będę póxniej. buziaki

Juz jestesmy babka zbadala mowila ze z klatka wszystko ok tylko uszy zaczerwienione dostalismy antybiotyk mam nadzieje ze pomoze.
Lori oklady probowalam moje dziecko ich nie znosi, jak spi to sie od razu budzi, ibuprofen mam bede stosowac na zmiane z calpolem plus antybiotyk. Wogole wczesniej pila syrop ze smakiem teraz musze sie niezle nagimnastykowac zeby wypila a mierzenie temp to juz wyzsza szkola jazdy

reklama
Do góry