reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

no ja dlatego katy tak malo tu ostatnio pisalam bo nie chcialam sie nakrecac,ale przyszedl czas gdzie odstawilam luteinke,myslalam ze tak ksiazkowo na mnie zadziala ze jak wiekszosc po 2 dniach przyjdzie @,albo wyjdzie tescik i po sprawie,a tu znowuuuuu...@ nie ma,test negatywny...uhhhh...bbbrrrr..chyba w tym kolejnym cyklu odpuszcze jakos te wariactwa,staranie na sile bo to juz wogole staje sie takie nie fajne...trzeba wyluzowac...ok ja uciekam spac bo rano do pracy:)nadrobie was kobitki po:)spokojnych i kolorowych snow

madle testowalam dzisiaj ale I krecha:(((wiec nie wiem kiedy teraz...czy jest sens...raczej czekam na@...

DOBRANOC DZIEWCZYNY!!!!!JA ODPADAM JUZ:((PAPAPA

reklama
Pa Asiczka, a powiem ci ze odpuszczenie czasami wiecej daje niz zabiera :tak:
Madlen czytalam o twojej wyprawie na wakacjach.....zazdroszcze ci.....fajnie tak sie wybrac w nieograniczona podroz:-)

Katy ale cos kosztem czegos..na razie nici ze staranek..no chyba ,ze sie trafi,to wtedy bedzie radosc,ale swiadomie..:no:,mam zakupione testy,caly czas mierze tempke..ale to bardziej pod katem czy wsio OK ,a nie kiedy dni plodne :-D..
a w tym roku mamy takie wakacje,bo my ztych co na tylkach nie usiedza 5 min.dla nas fajne wakacje sa wtedy kiedy cos sie dzieje..,a lezenie na lezaczku jest fajne..ale na krotka chwile.;-),no i dzieciaki tez musza miec cos z tych wakacji..a ze oni lubia i latac i jezdzic to juz odliczaja dni..a w Holandii jeszcze nas nie widzieli :-D a do tego jeszcze tanie bilety sa ;-)

No widzisz ty mezatka z dziecmi i taki luzik:tak: a ja mojego m nie moge namowic na jakies szalenstwo:zawstydzona/y:....bo boji sie latac wiec tylko auto zostaje a mam wrazenie ze niedlugo szczytem szalenstwa bedzie jedzenie paluszkow w lozku :-D
polutku bede uciekac do jutra i zagladaj do nas czesciej....:sorry2:

asiczka, katy - no nie do końca mam tak jak asiczka miała, ja jestem gospodynią u księdza. Czas pracy sobie z nim ustalam, dzieci mi nie zostawia pod opiekę i mam umowę z parafią na pracę, więc spoko. Mam nadzieję, że załapię sie na macierzyński.

Wyjrzałam dzisiaj za okno i co zobaczylam? Znowu snieg, a juz miałam cichą nadzieję, że to koniec:-(
Lorelain, otworzyłaś skrzynke z blźniakami:-D Gratulacje Silene!!! Która następna?
Miłego śnieżnego dnia

Witam sie i ja :-):-):-)

Silene normalnie znowu wygladam tak :szok::szok::szok: gorace gratulacje kochana. Jejku ja jeszcze nie doszlam do siebie po blizniakach Lorelain a tu znowu blizniaki. Jezu ja chyba do lekarza pojde z jakas obstawa w razie czego jakbym miala pasc gdy lekarka powie ze blizniaki hi hi :-D:-D:-D

Dziewczyny trzymajcie sie dzielnie kochane.

reklama
Jestem i ja nie poszłam do pracy wzięłam urlop na żądanie i powiedziałam im że muszę iśc do ginekologa bo prawdopodobnie jestem w ciąży mam ich dosyć i wyżywania się na pracownikach idę od dziś na l4 muszę tylko ginekologa znaleśc co mi je wypisze. Boże powiedzcie ze dobrze zrobiłam bo nogi mi się trzęsą do teraz :szok:
Silene moje gratki !!!!!!!

Do góry