reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

asiczka kurcze ja to bym nie wytrzymala tyle!!!i to taka ładna tempke masz!!!a tesciorka masz w domu czy wolisz nie trzymac zeby nie kusił;-)
katyB śliczna karteczka masz dziewczyno talent;-)
mnie też mdłości męczą;-(poprostu mam jadłowstret przez cały dzien bym mogła nic nie jesc...tyle cos na siłe wcisne...
a dziewczynki powiedzcie mi jak z wagą u was w ciąży????kiedy sie zaczał jakiś wzrost??

reklama
Agnieszka ja poprzednia ciaze zaczynalam z waga 58 napoczatku spadlo mi 2kg przez czeste wymioty, do 25tygodnia przytylam do 70kg a przez nastepne 15tygodni do 83 masakra przez 3 miesiace tyle przytylam rozstepy polecialy dopiero wtedy. Teraz startuje z waga 63 niestety 5kg wiecej ale apetyt mam wieelki wiec pewnie waga szybciutko poszybuje w gore:-(

axarai dobrze ze sie pojawiasz i nas chociaz od czasu do czasu uspokoajasz bo my glupki zawsze sie martwimy:biggrin2:

Katy sliczne kartki i pozytecznie zajety czas fajna sprawa:tak:

Asiczka sikaj!!! sikaj!!!! hehe

Rozia dziekuje juz przemeczac sie nie bede. ty tez odpocznij sobie teraz po pracy:tak:

ja w poprzedniej ciąży dopiero w 4 miesiącu zaczęłam tyć tak to najpierw schudłam a potem waga stała. a w sumie 12 kg przybrałam w tym mój mały 4700 ważył;-p

oj i cisza się zrobiła... Gdzie się wszystkie podziałyście?

oj, chyba już wszystkie śpicie, więc dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Hello w ten mroźny poranek. Kilka dni nic nie pisałam, wczoraj dopiero nadrobiłam zaległości z 3 dni. Musiałam wykaraskac się z dolin przed@ Teraz juz jestem pogodzona z sytuacja i czekam aż małpa przyjdzie. W piatek mam wizytę u ginki, może przepisze mi lutke i da skierowanie na darmowe badania hormonów. Najgorsze, że małpa jeszcze nie przyszła, więc podczas wizyty lekarka mnie chyba nie zbada:wściekła/y: Jak sie na @ nie czeka to przyłazi a jak juz człowiek się pogodzi i chciałby, żeby przyszła jak najszybciej to sie ociąga:wściekła/y:
A ja dzisiaj w pracy sama jestem, więc będę wpadać od czasu do czasu:tak:
Miłego dnia

Dziendoberek :-):-):-)

No i po wekendzie .Mezus w pracy Kubula w szkole uff troche spokoju w domku bedzie:sorry2:

Lorelain ja caly czas mysle o tobie :-):-):-) i przed oczami mam zdjecia twoich malenstw, normalnie ja nadal jestem w szoku:szok: ale ty jestes silna kobieta dasz rade wiem to napewno :tak::tak::tak:

Axarai dobrze sie sie pojawilas kochana i ja sie czuje dokladnie tak jak ty tzn mdlosci od rana do wieczora i dla mnie to tez nowosc wiec tak jak i ty mam nadzieje ze to coreczka bedzie :-D:-D:-D

Ilonko brzusio miodek naprawde szybko macie brzuszki ja to oprocz tluszczyku nie mam nic brzuszka ciazowego ale wcale nie ubolewam z tego powodu , jeszcze naciesze sie brzuszkiem .

Meldujcie sie dziewczynki co u was:-):-):-)

Roza, u mnie niebo jak w lato (chmurki pierzaste i słońce), ale za to mroźno i wietrznie:tak: Ale od razu żyć się chce:-) no i znów zaczynam na aerobik chodzić:tak:
Wszystkie jeszcze śpią? Normalnie skandal:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadam sie przywitac no i d...a blada:((((nie wytrzymalam i nasikalam heheh oczywiscie,bo jakby moglobyc inaczej -I krecha:(((nie rozumiem tylko tempki ktora sobie pieknie szybuje do gory-chyba po to zeby miala z czego spadac skubana:((((dzis 4 dzien bez luteiny a @ nie widac,czyzby na mnie to tez nie dzialalo????masakra jakas!!!!!no nic...zostalo mi czekac na @..

ok kobitki ja zmykam dzisiaj do pracy,wiec bede za kilka godzinek wiec szybko was nadrobie i bede..miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Do góry