reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniutka żadne przestępstwo :-D Tylko to jest tak, że jak bardzo chcemy być w ciąży, że nam nawet zyganko nie straszne, ale jak już Cię mdli od 6 tygodni, to człek jest taki nie do życia, że nawet nie można cieszyć się całym sobą, że jest Fasolinka:eek: Ale znam koleżanki nawet tu z forum, co tulenie porcelany im nie przeszkadza:-D

reklama
Ja niedawno wrocilam z pracy, jak zwykle plecy bola, chyba musze zwolnic troche tempo w pracy jak mi powiedza ze sie opieprzam to powiem ze jestem w ciazy moze zrozumieja;-) ze juz nie daje rady tak biegac po calym sklepie.

Aga1402 gratuluje pisz do nas czesciej bo bedziemy krzyczec i klapsow tez sie pare znajdzie:-p:-p

musze przeleciec jesczze raz co pisalyscie bo juz zapomnialam:sorry:

Aniabuchowicz-nic nikomu nie narzucasz i ja też nie każda z nas wie co dla niej lepsze i każda z nas się tym kieruje:-)nie moze być tak że wszystkim pasuje to samo w końcu jesteśmy kobietemi i każda z nas jest inna i ma inne potrzeby:happy:

Asiczka ja bralam 2x1 na podtrzymanie ewentualnej ciazy i powinnam brac od 3go dnia skoku ale bralam juz 2go przez max 14 dni potem odstawiasz
Okres przyszedl normalnie:-( nawet nie musialam odstawiac lutki i @ byla bardziej wodnista ale to pewnie przez acard ktory bralam na rozrzedzenie krwi do momentu przyjscia @
Axarai w koncu sienam objawilas:-)...kurcze ty juz 10 tydz :wink:
A niektorych dziewczyn to juz ze 2 dni tu nie bylo :szok::szok::szok:
Ja nadal sie bawie karteczkami :-) P1060196.jpgP1060195.jpg

Mam jeszcze pytanko skoro zmierzylam tempke godzine pozniej a bylo 36.33 to ile mam wpisac w wykres?????:eek:

kochane juz jestem,wymodlilam sie za nas wszystkie:)wiec teraz zobaczymy;-)katy ja mialam brac 3x1 od 16-25 dc i odstawic,jestem juz 3 dzien bez i nic...nic musze czekac,ty piszesz ze okres przyszedl normalnie,a ja nie wiem kiedy u mnie bedzie normalnie,dostalam ja na uregulowanie wiec myslalam ze jak odstawie to @ jakos zaraz przyjdzie,a tu nawet tempka rosnie sobie hihi...ach...ciezki ten moj przypadek...A kartki przesliczne!!!!chetnie bym dostala jedna;-):-D

aaaapropos tempki to jak mierzysz pozniej to chyba powinnas odjac 1 kreseczke czyli 36,23 tak mi sie wydaje:)

Ostatnia edycja:
Asiczka no u mnie ostatni cykl sie troszke pokiereszowal bo owu sobie jaja ze mnie robila ale po owu standardowo przylazla wredota na 13 dzien FL nawet z lutka a ty nie myslalas zrobic test...bo moze cos bedzie na rzeczy skoro juz odstawilas lutke 3 dni temu a tu tempka w gore :tak:

KatyB jezdem cały czas, tylko nie pisałam, bo mam wstręt do wszystkiego, nawet do pisania:-)
Mykam Kobitki spać i przesyłam Wam mnóstwo fluidków, nie wiem czy będziecie chciały, bo trochę mdlące są:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ​Dobranoc!

Ja biore wszystkie :-D:-D:-D no to ty sie kochana teraz popraw i ladnie nam tu sie czesciej pokazuj oki????

Ps Asiczka musze miec twoj adres jesli chcesz ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :-) Ja już po pracy:-)

Joweg bardzo mi przykro i tulę mocno...

Axarai fajnie,że się odezwałaś:-)

Katy a może podzielisz się ze mną tymi fluidkami oda axarai?:-) Tylko troszkę, tak po 1 z każdego koloru, co?:-)

A kartki super :-) JA zbieram kartki, więc bardzo chętnie taką przygarnę do mego zbioru ;-)

Ja dziś nie na długo, bo mój M marudzi o komputer... Co prawda powiedział,że on na pół godziny zajmie i mi odda, ale nie zdążył sobie filmiku zrobić na youtube i mi Go szkoda,więc chyba mu oddam komputer :-)

PS. Widać,że się weekend kończy, bo poruszenie na forum :-)

scoti nie przemęczaj się w tej pracy, proszę się oszczędzać :-)

Ostatnia edycja:
Do góry