reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem po badaniu

są bliźniaki!! są bliźniaki!! .... ja jestem w szoku!!!
GRATULACJE

krasnal 1

krasnal2
Pierwszy raz widzę bliźniaki na usg, buźkami do siebie, jeśli dobrze widzę:-)
Witam Was wszystkie. Tak już od jakiegoś czasu chciałam sie zarejestrować i coś napisać, ale jakoś brakowało mi odwagi :zawstydzona/y: na imię mam magda, mam 27 lat i tak jak wy staram sie o dzidzie
Witaj Magda, tutaj dziewczyny są fajne, więc nie ma czego się bać;-)
Witam się niedzielnie:-):-D:tak:;-)
Martuś trzymaj się i nie denerwuj bo ci to w niczym nie pomorze, a stres to wiesz nic dobrego. :-);-)

Strasznie tu cicho dzisiaj i wczoraj zresztą też:tak:

Coś mi się wydaje że mnie jednak przeczucie nie myliło dziś zrobiłam test taki zwykły z apteki o czułości 25 i wyszła słaba kreska ale widoczna nawet mąż ja zobaczył ale dla pewności powtórzę test za dwa dni. Mam bardzo nieregularne cykle i dane do tabelki podałam tak trochę na chybił trafił dziś jest 26 i gdyby założyć ze ten cykl miał 28 dni to już za dwa dni powinno wyjść wyraźnie.
Mój m ma dziś imieniny więc prezent w sam raz:-)
To trzymam kciuki o wyraźne II

Hej dziewczynki wlasnie wrocilam z zakupow z m bylam zaopatrzyc sie w kilka rzeczy bo zamierzam uczyc sie scrapbookingu a to moje pierwsze "dzieci" :-)
Zobacz załącznik 441389
Katy, śliczne, same utalentowane kobitki na tym forum:tak:

reklama
ok bo m kaze misie zbierac do kosciola,wiec odezwe sie jak wrocimy.tzrymajcie sie dziewczynki i jak ktoras wie cos wiecej to niech mi napisze o tej luteinie jak to jest z tym okresem po odstawieniu....pomodle sie za to zebysmy mialy wszystkie niedlugo fasolki hahah:);-)

Hallo Kobitki!
Gratuluję nowych Fasoleczek!!!!!
Gratuluję Lorelain!!!!! Zawsze chciałam mieć bliźniaki, oczywiście raczej jako pierwsze, bo teraz to chyba bym się załamała:-D Życzę DZIEWCZYNEK!!!! Ślicznych!!!
Trzymam kciuki za walczące o Fasolki Mamusie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
U mnie lipa, mdli mnie non stop i nie mogę normalnie funkcjonować
:eek:

witaj Axarai dawno cię nie było
a co do mdłości przejdą zobaczysz wszystko nie długo minie :tak:i będziesz cieszyć się swoim stanem zdrówka życzę

Dołączam się i ja najpierw spałam a później poszłam do galerii :)
Axarai witaj bo nie miałam okazji poznac chyba :)

Ostatnia edycja:
Mdli mnie już od 5 tygodnia, i tak sobie myślę, że nigdy mi nie przejdzie, no nigdy:crazy:
To pierwsza moja taka ciąża z mdłościami, i tak sobie myślę, że to dziewczynka będzie;-)

reklama
Do góry