reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta a już myślałam że umrę z nudów :szok:
Jaki film widziałaś?? to fakt że filmy w 3D są zarąbiste ja mam telewizor 3D więc mam to na codzien ale nadal otwieram buzie :szok::szok::szok:jak widzę niektóre efekty ;-)
a co do polaków to szkoda słów :no::no::no:

reklama
Aniabuchowicz film miał tytuł podróż, super film ale w Polsce są premiery dużo później przeważnie, być może, że już go widziałaś :-)

nie byłam dawno w kinie chociaż mam karnet roczny ale byłam chora kilka miesięcy i teraz się rozleniwiłam a poza tym chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne:no:ciągle bym spała :eek:
A ty Marta jak się czujesz??

A dziękuję dobrze, spać mi się chce ciągle i piersi mnie bolą bardzo, próbowałam spać w staniku ale nie lubię i strasznie nie wygodnie a tak poza tym to w porządku nie odczuwam jakoś tej ciąży na razie :tak: nie wiem czy dobrze to czy źle.

Cześć dziewczyny.:-);-):tak::-D:rofl2:
Dawno się nie odzywałam bo jakoś nie mam weny pisać ale jestem na bieżąco bo podczytuje was codziennie. Dziś wróciłam ze SPA a tu takie wiadomości.
LORI ogromne podwójne gratulacje strasznie się cieszę dziewczyny ci chyba wykrakały te bliźniaki ale super
Witam nowe staraczki:-);-)
A wszystkim zafasolkowanym gratulacje:-);-):tak::-D
Strasznie dużo tych fasolek w lutym się pokazało a to jeszcze nie koniec miesiąca. Luty chyba jakiś szczęśliwy, oby tak dalej;-)
A mnie piersi bolą brzuch ćmi jak na okres ale nie wiem czemu mam przeczucie ze się tym razem udało zobaczymy czy się nie mylę, czy mnie przeczucie nie myli:-)

Cześć dziewczynki :-) To juz jestem po tuningu, ale zdjęcia wrzucę w pon lub we wtorek, bo dziś miałam baaaardzo długi dzień i jutrzejszy też taki chyba będzie:-) Ale w nowej fryzurze czuję się super:-) W tych długich włosach strasznie się męczyłam, a teraz jest super :-) Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nadrobiłam tak pobieżnie, bo strasznie zmęczona jestem...

Aaaa, cześć Magda:-) Życzę Ci,żebyś szybko zafasolkowała:-)

Do jutra, papapa

Witam z rana:-)
A co to???? Wszystkie śpią???:-D:-D

Rozia to dobrze że się cieszysz z udanej fryzury.
Mnie mąż namawia abym wróciła do naturalnego koloru i chyba mnie przekonał:-)
I chyba zakupię sobie testy owulacyjne - a co tam:cool2:

Magda witaj :-) i pomyślnych staranek.

Ania co do rodaków za granicą to niestety ale też jestem tego zdania:-( przykre.

Dziewczynki a jak to jest z tymi plamieniami śródcyklicznymi - czy owulacja może wystąpić wcześniej??
Przeniosłam się też z mierzeniem temp "na dół" he he:-) dziwnie się z tym czuję he he bo do tej pory tylko jedną rzecz, a raczej organ tam miałam:eek::-D

Asia oj nie dobrze:no: że chorubsko dopadło. Ładnie u ciebie na wykresie:happy:

Aga trzymam kciuki. Kiedy zamierzasz testować???

Ostatnia edycja:
Hej Rozia ja jestem:tak:

Wczoraj u nas deszcz, a dziś biało:no: ja chcę już wiosnę!!!!

Ostatnio czytałam że na zajście w ciąże sprzyjają słoneczne dni i najlepszy czas to od wiosny do jesieni:):)
Wogóle jak są długie ciepłe i słoneczne dni to jest lepsze samopoczucie - nie nowość:-D

reklama
Do góry